Οι νέες family photos της Catherine Zeta-Jones απέδειξαν πόσο πολύ μοιάζει με την 20χρονη κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι νέες family photos της Catherine Zeta-Jones απέδειξαν πόσο πολύ μοιάζει με την 20χρονη κόρη της

H Carys Douglas είναι ολόιδια με την μητέρα της. Το οικογενειακό ταξίδι στην Ινδία και οι υπέροχες φωτογραφίες.

O γάμος της Catherine-Zeta Jones και του Michael Douglas έχει περάσει κυριολεκτικά από 40 κύματα ωστόσο οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και μετρούν σήμερα 23 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 20χρονη Carys και τον 23χρονο Dylan Douglas, οι οποίοι θα τους ενώνουν για πάντα και αποτελούν τη μεγάλη τους αδυναμία.

To οικογενειακό ταξίδι στην Ινδία

Πριν από λίγα 24ωρα η ευτυχισμένη οικογένεια πραγματοποίησε ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής στην Ινδία εν μέσω εορτών ώστε να περάσει ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/reel/C1UXbQAsHb7/

Η Catherine Zeta-Jones μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram, δείχνοντάς μας τα αξιοθέατα της περιοχής, τις δραστηριότητες που έκαναν αλλά και υπέροχες #familygoals φωτογραφίες.

Η Catherine Zeta-Jones και η 20χρονη Carys Douglas είναι ίδιες

Μια ματιά στις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός αλλά και στο λογαριασμό της 20χρονης στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο πολύ μοιάζουν μαμά και κόρη.

https://www.instagram.com/p/C1Yl6NpvehN/

Η 20χρονη Carys έχει εκφράσει την αγάπη για τη μαμά της μέσα από αρκετά posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους fans να εκθειάζουν την ομοιότητά τους.

https://www.instagram.com/p/B4QQT3CHpKh/

H κόρη του διάσημου ζευγαριού είναι φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων και Κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο Brown και αντιπρόεδρος της λέσχης Brown, η οποία ασχολείται ενεργά με την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα συστήματα τροφίμων και τον αντίκτυπό τους στην κλιματική αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CtpADhoxLSe/

Σε συνέντευξή της στο Today Show, η Catherine Zeta-Jones μοιράστηκε ότι ενώ εκείνη και ο Michael Douglas θα πρότειναν στα παιδιά τους να επιλέξουν άλλες σταδιοδρομίες, δεν μπορούσαν να αγνοήσουν το πάθος τους για την υποκριτική.

«Ο Michael και εγώ θα ήμασταν οι πρώτοι γονείς που θα λέγαμε: Ξέρεις, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς μια άλλη καριέρα, αλλά έχουμε δει πόσο παθιασμένοι είναι με την τέχνη», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Η Zendaya θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη της Catherine Zeta-Jones - Η photo και τα σχόλια των fans

«Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Douglas στο E!. Τον Οκτώβριο του 2013, δύο μήνες αφότου ο ίδιος και η Catherine Zeta-Jones αποκάλυψαν ότι ήθελαν χρόνο για να αξιολογήσουν και να εργαστούν σχετικά με τον γάμο τους ο βραβευμένος ηθοποιός παραδέχθηκε: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό είναι το τέλος. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Αυτή η θετική στάση του ηθοποιού ήταν ίσως το μυστικό πίσω από την τελική τους επανένωση αφού το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση που απείλησε άμεσα τον γάμο τους.

Πηγή κεντρικής: catherinezetajones