Η Zendaya θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη της Catherine Zeta-Jones - Η photo και τα σχόλια των fans

Μαρία Ροδίτη
Η Zendaya θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη της Catherine Zeta-Jones - Η photo και τα σχόλια των fans

Μια φωτογραφία της Catherine Zeta-Jones από τα νιάτα της ήταν αρκετή για να βοηθήσει τους fans να βρουν τη διάσημη σωσία της.

Λένε ότι όλοι μας έχουμε 7 σωσίες στον κόσμο, 7 άγνωστους ανθρώπους δηλαδή που μας μοιάζουν εμφανισιακά πάρα πολύ. Δεν ξέρω για σένα, αλλά η Catherine Zeta-Jones μόλις βρήκε τη δική της σωσία ή αλλιώς τη δίδυμη αδελφή της ή… τη χαμένη κόρη της, που δεν είναι άλλη από τη Zendaya.

Για την ακρίβεια, δεν τη βρήκε μόνη της, αλλά οι fans της μόλις είδαν μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram από τα νιάτα της, έσπευσαν να την παρομοιάσουν με τη star του Euphoria, Zendaya. Και μεταξύ μας, έχουν απόλυτο δίκιο.

H Catherine Zeta Jones μας παρουσιάζει την 19 χρονη κόρη της και η ομοιότητα είναι εμφανής

Η φωτογραφία της Catherine Zeta Jones από όταν ήταν 21

Η Catherine Zeta-Jones δουλεύει ως ηθοποιός από την ηλικία των 9 ετών, αλλά ήταν 21 όταν εμφανίστηκε στην comedy-drama τηλεοπτική σειρά The Darling Buds of May, που άλλαξε εντελώς τη ζωή της. Την Πέμπτη (9/3), λοιπόν, η 53χρονη star θέλησε να κάνει το γνωστό σε όλους throwback Thursday, οπότε αναπόλησε εκείνες τις ένδοξες εποχές και μοιράστηκε μια φωτογραφία της που είχε τραβηχτεί στο set της σειράς.

https://www.instagram.com/p/Cpljh2FPJLA

«TBT. Ο 21χρονος εαυτός μου στο set του The Darling Buds of May στο Kent της Αγγλίας. Αχ, αυτές οι ανέμελες, τρελές μέρες ενός ατέλειωτου καλοκαιριού στον ''κήπο της Αγγλίας'' Perfick!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Catherine Zeta-Jones και δημοσίευσε μια φωτογραφία με εκείνη να έχει στραμμένο το βλέμμα στην κάμερα, να φορά λευκό πουκάμισο, μπεζ σορτς και olive green ζακέτα.

Την εποχή εκείνη η Hollywood star είχε ανέμελα, κοντά, σγουρά μαλλιά, στη φωτογραφία δεν φορούσε σχεδόν καθόλου μακιγιάζ, με αποτέλεσμα οι fans της να μη χάσουν λεπτό και να την παρομοιάσουν αμέσως με τη Zendaya.

Τα σχόλια των fans για την ομοιότητα με τη Zendaya

«Σοβαρά νόμισα ότι ήταν η Zendaya!», σχολίασε ένας θαυμαστής στο post της Catherine Zeta-Jones, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Γιατί η Catherine Zeta-Jones μοιάζει στη Zendaya;». Άλλος fan είπε: «Γιατί πίστεψα ότι ήταν μια νεαρή Zendaya, lol».

Η Catherine Zeta Jones έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για το The Darling Buds of May, το οποίο αποτελεί διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του H. E. Bates. Η σειρά, βλέπεις, ήταν εκείνη με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στη Βρετανία από το 1991-1993 με την Catherine να γίνεται όνομα έκτοτε. «Κυριολεκτικά, με μια ώρα τηλεόρασης η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά», είπε στην Telegraph το 2004 η διάσημη ηθοποιός.

«Ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ με όλη την προσοχή πάνω μου», εξομολογήθηκε η Catherine Zeta-Jones στο The New Yorker το 2021. Και πρόσθεσε: «Δεν είχα τα οικονομικά μέσα για να προστατεύσω τον εαυτό μου ή να έχω ιδιωτικότητα. Δεν ξαναμπήκα ποτέ στο μετρό ή στο λεωφορείο. Βγαίνοντας από σπίτι στους δρόμους του Λονδίνου, ''βομβαρδιζόμουν'' από τον κόσμο».

Η 53χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πρόσεχε τι εύχεσαι. Λαχταρούσα μια τέτοια ευκαιρία. Και, όταν ήρθε, ήταν πραγματικά τρομακτικό».