Ο μικρός Αναστάσης πήρε τον ρόλο cameraman και όλοι αποθεώνουν τον Αρναούτογλου στη Θεσσαλονίκη

Ο μικρός Αναστάσης πήρε τον ρόλο cameraman και όλοι αποθεώνουν τον Αρναούτογλου στη Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν το τέλος του έτους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε το ωραιότερο βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ευχηθεί «χρόνια πολλά» λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε του 2023.

Ο παρουσιαστής, που φέτος μας κάνει συντροφιά στον ΑΝΤ1 με το The 2Night Show και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αποφάσισε τον Οκτώβριο να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok και ενώ στην αρχή ξεκίνησε να αναρτά χιουμοριστικά βιντεάκια από την εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Σφαίρα 102,2, τις τελευταίες μέρες έχει κάνει τη διαφορά, αναρτώντας πρωτογενές περιεχόμενο, αποκλειστικά για την συγκεκριμένη πλατφόρμα!

Λίγο πριν το τέλος του έτους, λοιπόν, ο Γρηγόρης δημοσίευσε το ωραιότερο βίντεο που έχει αναρτήσει στην πλατφόρμα, στο οποίο τραγουδά «όμορφη Θεσσαλονίκη» και εύχεται «Χρόνια πολλά», γεμάτος ενθουσιασμό.

Την κάμερα κρατά ο γιος του, Αναστάσης, τον οποίο μπορεί ο Γρηγόρης να έχει επιλέξει να μην μας τον γνωρίσει ακόμα, αφού είναι ανήλικος, αλλά η φωνή του στην αρχή του βίντεο επιβεβαιώνει ότι αν και μόλις 10 ετών, κάνει καλά τη δουλειά του!

Στο βίντεο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θεσσαλονίκη μου μεγάλη, φτωχομάνα, εσύ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά. Θεσσαλονίκη μου, ποτέ δε σ'απαρνιέμαι, είσαι η πατρίδα μου, το λέω και καυχιέμαι. Χρόνια πολλά. Τραβάει ο Αναστάσης βίντεο, αυτή την υπέροχη ώρα που δύει ο ήλιος στην υπέροχη Θεσσαλονίκη. Γεια σας παιδιά, όπου και να 'στε, εντός και εκτός. Να 'μαστε καλά. Μόλις φάγαμε κάτι σουτζουκάκια. Τι να κάνω»;

Μιλώντας για τον Αναστάση στην εκπομπή Break, τον Νοέμβριο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αναφέρει:

«Με ρωτάνε "τι νιώθεις για τον Αναστάση;" και απαντάω "δεν έχει καμία σχέση τι νιώθω εγώ για τον γιο μου, αυτός τι νιώθει για μένα". Σκοπός είναι να ρωτήσετε τον Αναστάση και να σας πει τι έκανε ο πατέρας του, μετά από δέκα χρόνια. Αν πει τα καλύτερα τότε έχω καταφέρει τα πάντα, αν δεν το πει και πει "δεν θέλω να τον ξέρω", δεν κατάφερα τίποτα».

Η απθέωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρογόρης Αρναούτογλου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, αφού έχει καταφέρει να πάρει τον ρόλο ενός τηλεοπτικού φίλου, που σε κάνει να χαμογελάς και να ξεχνιέσαι. Τον ίδιο ρόλο φαίνεται να μπορεί να πάρει και στα social media, αφού η ευγένεια και το χιούμορ του κερδίζουν τις καρδιές των ανθρώπων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμά αποτελεί το κύμα αγάπης που έλαβε από κατοίκους της βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, κάτω από την ανάρτηση του βίντεο από τη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, εκατοντάδες ήταν οι άνθρωποι που σχολίασαν την ανάρτηση του παρουσιαστή, οι περισσότεροι από τους οποίους του έστειλαν ευχές για τις γιορτές. Κάποιοι, ωστόσο, θέλησαν να κάνουν τη διαφορά, δείχνοντας την εκτίμησή τους με άλλο τρόπο.

Ένας χρήστης της πλατφόρμας του έγραψε «Α ρε Γρηγόρη, μεγαλώσαμε μαζί σου... Να είσαι γερός, να μας χαρίζεις ευχάριστες στιγμές», ενώ ένα ακόμα τρυφερό μήνυμα ανέφερε:«Γρηγόρη μας, είσαι πράγματι το καλύτερο παιδί!! Τόσα χρόνια μας κρατάς την ωραιότερη παρέα! Ο θεός να σε προστατεύει».