Η Σοφία Παυλίδου πριν γίνει πιο ξανθιά από ποτέ, δοκίμασε (σχεδόν) κάθε πιθανό hair look

Η Σοφία Παυλίδου πριν γίνει πιο ξανθιά από ποτέ, δοκίμασε (σχεδόν) κάθε πιθανό hair look

Πάντως, όπως έχει πει και η Ελένη Μενεγάκη, το ξανθό την «φωτίζει» και την κάνει να δείχνει πιο μικρή. 

Η Σοφία Παυλίδου σίγουρα δεν είναι φυσική ξανθιά, μιας και- ως «γνήσιο» μεσογειακό κορίτσι- γεννήθηκε καστανή. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει από το να πειραματίζεται, να αλλάζει, να δοκιμάζει και να εγκρίνει ή να απορρίπτει πολλά χρώματα μαλλιών. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι γυναίκες που βρήκαν το signature χρώμα τους σε απόχρωση διαφορετική του φυσικού τους και καθιερώθηκαν με αυτό ή ακόμη και έκαναν καριέρα βασισμένες σε αυτό (βλ. Marylin Monroe).

Η ηθοποιός μπορεί να υποστηρίξει όχι μόνο πολλές αποχρώσεις, αλλά και πολλά μήκη και κουρέματα και το έχει αποδείξει μέσα στην πορεία των ετών που την γνωρίζουμε. Πρωταγωνιστώντας σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, η Σοφία Παυλίδου μας έχει δείξει διάφορες εκδοχές του εαυτού της και η αλήθεια είναι, πως δύσκολα θα μπορούσαμε να κατασταλάξουμε στην αγαπημένη μας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, προσαρμόζει κάθε look στο στιλ και την ιδιοσυγκρασία της.

Εν προκειμένω, το "new year, new me" αρμόζει άψογα στην περίπτωσή της, αφού το 2024 την βρήκε πιο ξανθιά από ποτέ. Αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναίκες να σκουραίνουν τα μαλλιά τους τον χειμώνα και να υιοθετούν σοκολατί καστανές αποχρώσεις ή ακόμη και μελί, καστανοκόκκινες ή καστανό της «καραμέλας», η ίδια τα άφησε πίσω της για να υιοθετήσει το ξανθό της αρεσκείας της.

Με σκουρότερη βάση, γίνεται όλο και πιο ανοιχτό όσο «κατεβαίνουμε» προς τις άκρες, καταλήγοντας σε ένα εντυπωσιακό ξανθό σαντρέ. Η Σοφία Παυλίδου έχει έτσι προτιμήσει την γνωστή σε όλους τους hair experts τεχνική του balayage, μέθοδος που της επιτρέπει να μην είναι «δεσμευμένη» για μηνιαίο (ή και ακόμη συχνότερο- ας μην γελιόμαστε) ραντεβού με τον κομμωτή της. Συγκεκριμένα, αναλόγως του πόσο είναι διατεθειμένη να αφήσει την σκουρότερη ρίζα να «κατέβει», μπορεί να ανανεώνει το look της ανά τέσσερις περίπου μήνες.

That blonde impact

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα τη «φωτίζει», της προσδίδει αέρα star και της χαρίζει μια πολύ νεανική, fancy αύρα, όπως κάνει το ξανθό στην πλειοψηφία των γυναικών.

https://www.instagram.com/reel/C1hPXyKtpH_/

Το ξανθό της «ντεμπούτο» το έκανε στο ρεβεγιόν που πραγματοποίησε η εορταστική εκπομπή του SKAI λίγο πριν την είσοδο του νέου έτους, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, τη «στροφή» στο ξανθό την είχε κάνει εδώ και λίγο καιρό, χωρίς όμως να είναι τόσο ανοιχτή η απόχρωσή της.

Με αφορμή την αλλαγή αυτή στα μαλλιά της, αξίζει να θυμηθούμε και μερικά από τα παλαιότερα hair looks που είχε λανσάρει η Σοφία Παυλίδου.

Ας αρχίσουμε με την τολμηρότερη αλλαγή όλων, το πολύ κοντό κούρεμα που είχε υιοθετήσει μια περίπου δεκαετία πριν. Με à la garçonne look, θύμιζε τρόπον τινά κάποιο από τα rock idols των 80s.

https://www.instagram.com/p/BH6uGo7BGgo/
https://www.instagram.com/p/BVYBBU1FRWi/

Φυσικά, οι αφέλειες δεν έλειψαν από το hair transformation βιογραφικό της.

https://www.instagram.com/p/BQn4BD9F1KQ/
https://www.instagram.com/p/Bfdk8Z8lAEh/

Όπως και τα κομψά καρέ

https://www.instagram.com/p/BSDy6eUFWRZ/

Την είδαμε επίσης και με κατάμαυρα μαλλιά, σε εμφανίσεις που σε πολλούς θύμισαν την Meghan Markle. Ακόμη, και με πιο γλυκιές καστανοκόκκινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/Bpyt5vcHLIE/
https://www.instagram.com/p/Bv2TMaQhZCC/

Με εξαιρετικά έντονο φιλάρισμα, αλλά και με XXL ή αλλιώς "Ραπουνζέλ" μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CBGWimmBr1w/
https://www.instagram.com/p/CClHe2FhAbW/

Επί καραντίνας, τόλμησε ακόμη και το wolf cut.

https://www.instagram.com/p/CKGbpGQhwAI/

Τέλος, λίγο πριν την δούμε εντελώς ξανθιά, είχε προτιμήσει μια γλυκιά μελί απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CpKoqFrtAYV/

Αποτελώντας ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα γυναικών που όσο μεγαλώνουν, βρίσκουν καλύτερα τί τους ταιριάζει, το τωρινό της look είναι ίσως αυτό που την αναδεικνύει περισσότερο.