Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής μετά από πέντε χρόνια γάμου, είναι το ίδιο ερωτευμένοι

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής μετά από πέντε χρόνια γάμου, είναι το ίδιο ερωτευμένοι

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από την καθημερινότητα και τον γάμο του, το vintage σπίτι και η τέλεια σχέση της ηθοποιού με τις κόρες του.

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής είναι από εκείνα τα σχεδόν «αθόρυβα» ζευγάρια, που επιλέγουν να κάνουν «θόρυβο» με πιο εποικοδομητικό τρόπο, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση του κοινού που τους ακολουθεί. Καθένας τους είναι αυτοδημιούργητος, η μεν στην υποκριτική όπου και χαράσσει εδώ και δεκαετίες τη δική της πορεία συμμετέχοντας σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές. Ο δε, καταξιωμένος δημοσιογράφος που καταπιάνεται με τα όσα αφορούν τον δημόσιο βίο και καταγράφει καθημερινά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Δύο αυτόφωτοι άνθρωποι ενώθηκαν λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι ένα ζευγάρι που δεν εκτίθεται ούτε «ξεπουλά» την προσωπική του ζωή, παρ;a μόνο μερικές σπάνιες φορές που μιλούν με τρυφερότητα και αλληλοσεβασμό στον δημόσιο λόγο τους ο ένας για τον άλλον.

Δεδομένου ότι ζούμε στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είναι και οι δύο ενεργοί σε αυτά, έχουν κατά καιρούς αναρτήσει και κοινές τους φωτογραφίες. Τόσο η η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» όσο και ο δημοσιογράφος βέβαια, δημοσιεύουν κυρίως όσα σχετίζονται με τη δουλειά τους.

Ωστόσο, αν ρίξουμε μια καλή ματιά στα προφίλ τους, θα βρούμε μερικές κοινές τους λήψεις που μαρτυρούν πως, ακόμη και μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου, ο έρωτας «καλά κρατεί».

All they need is love

Ο γάμος στη Σαντορίνη

Η ηθοποιός ντύθηκε νυφούλα την 1η ημέρα του Σεπτεμβρίου του 2018 για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του άντρα της ζωής της, στο αγαπημένο τους νησί. Ο λόγος για την αθεράπευτα ρομαντική Σαντορίνη, όπου και κατέφθασαν οι συγγενείς και οι φίλοι του αγαπημένου ζευγαριού για να τους δουν να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Εμπορειό, με κουμπάρους τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον πρώην σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Άκη Γουζουρλίδη και τους Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νύφη επέλεξε δημιουργία του πολυαγαπημένου της θείου Μάκη Τσέλιου- του οποίου το atelier θα περάσει στα χέρια της, για την τόσο σημαντική αυτή ημέρα.

Έκτοτε, αλλά και λίγο πριν τον γάμο, το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτά του στην Παλλήνη, σε ένα σπίτι με ρετρό ύφος και αέρα από άλλη εποχή. Σε κάθε γωνιά του είναι φανερή η αγάπη τους για την τέχνη, αφού είναι γεμάτο από πίνακες ζωγραφικής και φυσικά βιβλία.

https://www.instagram.com/p/Bcnunrgn258/

Κυρίαρχος είναι και ο ρόλος του ξύλινου στοιχείου, που προσδίδει στο σπίτι μια πιο κλασική και vintage διάθεση.

Να αναφέρουμε ότι ο Μάνος Νιφλής έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, την Κωνσταντίνα και την Ισιδώρα. Η νυν σύζυγός του έχει άριστες σχέσεις μαζί τους, με την Ελισάβετ Μουτάφη να δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People:

«Λατρεύω τις κόρες του Μάνου, την Κωνσταντίνα και την Ισιδώρα, είμαστε σαν κολλητές. Αυτό με ενδιαφέρει. Τα κορίτσια έχουν μια υπέροχη μητέρα και πατέρα, που τις έχουν μεγαλώσει με αξίες και βιώματα, κάτι το οποίο είναι εμφανές στην προσωπικότητά τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Παρατηρούν τα πάντα με λεπτομέρεια και μου κάνει εντύπωση ότι ρωτούν πράγματα που έχουν ουσία. Γνωρίζουν πλευρές της ζωής που δεν είναι συνηθισμένες για τα παιδιά. Είναι πολύ ώριμα και τυχερά πλάσματα. Πηγαίνουμε θέατρο όλοι μαζί και τις έχω πάρει και στην πρόβα. Μάλιστα η μικρή, η Ισιδώρα, σε μία από τις πρόβες μου, κρατούσε σημειώσεις! Είμαι εκεί για εκείνες και τις αγαπώ πολύ. Είναι σημαντικό πως δεν υπήρχε ποτέ φόβος ή άγχος για τη γνωριμία μας γιατί όλα έγιναν αβίαστα και χαλαρά».


Να θυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή της Πέμπτης αναφέρει:

«Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μιλούν για τη σχέση τους. Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η συγκατοίκηση από την πρώτη νύχτα της γνωριμίας τους και ο παραμυθένιος γάμος στη Σαντορίνη.

Τι αποκαλύπτουν για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή και την καριέρα τους;

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, στις 23:30, η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής μιλούν για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου».