Πιο κοντά, πιο λευκά: Η Ρέα Τουτουνζή διδάσκει αυτοπεποίθηση και όλοι είπαν το αυτονόητο

Πιο κοντά, πιο λευκά: Η Ρέα Τουτουνζή διδάσκει αυτοπεποίθηση και όλοι είπαν το αυτονόητο

Η νέα φωτό του κορυφαίου μοντέλου των 90s με το look που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

«I' m too old for this sh...», γράφει μεταξύ άλλων η υπερ- cool και υπερ- καλλονή Ρέα Τουτουνζή στο link του bio της στο Instagram. Όταν μια γυναίκα αυτοπροσδιορίζεται ως υπερβολικά μεγάλη ηλικιακά για το οτιδήποτε πάντως, μπορείς να καταλάβεις ότι δεν αστειεύεται. Ο αυτοσαρκασμός και η αυτοπεποίθησή της, δεν θα σου επιτρέψουν ούτε για λίγο να την κάνεις να αναρωτηθεί την αξία της ή να αμφισβητήσει τον εαυτό της.

Η Σταρ Ελλάς 1994 λοιπόν, 30 χρόνια μετά την στέψη της με τον τότε απόλυτο τίτλο ομορφιάς, έρχεται να «ταράξει» τα social νερά με το πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Θα έλεγε κανείς πως εξακολουθεί να υποστηρίζει και ρεαλιστικά τον τίτλο αυτό, σε επιφανειακό δηλαδή επίπεδο. Δεδομένου ότι παραμένει το ίδιο όμορφη, εξίσου γοητευτική και χωρίς να έχει χάσει ούτε λίγο τη χαρισματική της αύρα και το μοναδικό της εκτόπισμα, συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο όμορφες Ελληνίδες.

Εδώ και μερικά χρόνια λοιπόν, έχει αποφασίσει να αναδείξει στο 100% τη φυσική της ομορφιά, αφήνοντας πίσω της ακόμη και μια από τις πιο basic διαδικασίες στην οποία «μυούνται» οι γυναίκες από την εφηβική τους πολλές φορές ηλικία. Ο λόγος για τη βαφή μαλλιών, το bleaching, τις ανταύγειες ή όποια άλλη τεχνική επιλέξουν.

https://www.instagram.com/p/CvOwRBuoLmF/

Έτσι, εμφανίζεται κανονικά με τα γκρι της μαλλιά, ποζάροντας συχνά με αυτά και για λογαριασμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, αν και τις προηγούμενες δεκαετίες τα γκρι μαλλιά αποτελούσαν ένα σημάδι που κοινωνικά «μαρτυρούσε» μια πιο προχωρημένη ηλικία, τώρα έχει πια γίνει τάση. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που κάνουν embrace τα φυσικά τους γκρι μαλλιά ή ακόμη και τα φυσικά τους λευκά μαλλιά, αποφασίζοντας να τα αφήσουν άβαφα. Και όχι επειδή έχουν «παραιτηθεί» από τη διαδικασία της περιποίησης ή έχουν εγκαταλείψει τη γυναικεία τους υπόσταση, αλλά επειδή συνειδητά το διάλεξαν. Άλλωστε, δεν ανταποκρίνεται καν στην πραγματικότητα η απόλυτη ταύτιση της εμφάνισης γκρι μαλλιών με το προχωρημένο της ηλικίας: Αρκετές είναι όσες βγάζουν γκρι τρίχες λόγω κληρονομικότητας από πολύ νεαρή ηλικία.

https://www.instagram.com/p/ClvDfFeoav-/

Από την άλλη, ακόμη και εκείνες που δεν τις έχουν από φυσικού τους, μερικές φορές προσπαθούν να επιτύχουν ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με τεχνικές επεξεργασίες. Το silver blonde είναι εδώ και χρόνια τάση με τους hair experts να μοιράζονται συχνά tips για το πώς να επιτύχουμε το τέλειο γκρι χρώμα.

Εκείνη λοιπόν το έχει από μόνη της:

https://www.instagram.com/reel/C1iWh0zo7Gv/

Οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι πάντως, αμέσως επικρότησαν την επιλογή της να μοιραστεί το εν λόγω στιγμιότυπο, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους στο comment section.

Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο πιο πρόσφατο post της, αλλά και σε όλα τα προηγούμενα. Οι χρήστες των social media δείχνουν με τον τρόπο αυτό, το πόσο "διψούν" για λίγη αλήθεια και λίγη περισσότερη αφιλτράριστη ομορφιά.

Ενώ όλη αυτή η αγάπη της για τη φυσική ομορφιά και η ροπή προς την «ακατέργαστη» υπέροχη εκδοχή της, δεν αποτυπώνεται μόνο στην επιλογή της να διατηρεί τα μαλλιά της γκρι. Και στο μακιγιάζ επενδύει σε πολύ ελαφριά make up looks, με διακριτικές πινελιές, γήινα χρώματα και μικρή ανάδειξη των φυσικών της χαρακτηριστικών.