Στη νέα φωτογραφία του Καρβέλα «junior» με τη μαμά του η Ναταλία Γερμανού είπε αυτό που όλοι είδαμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα φωτογραφία του Καρβέλα «junior» με τη μαμά του η Ναταλία Γερμανού είπε αυτό που όλοι είδαμε

Δεν είναι μόνο ότι ο 1 έτους γιος του Νίκου Καρβέλα του μοιάζει καταπληκτικά, είναι ότι έχει ήδη και την ίδια αγάπη για το πιάνο.

Ο Νίκος Καρβέλας πέρα από μια πολύ μεγάλη καριέρα στη μουσική και το τραγούδι, έχει καταφέρει κάτι ακόμα μεγαλύτερο, να γίνει τρεις φορές μπαμπάς. Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι πέρα από την Σοφία Καρβέλα που απέκτησε με την Άννα Βίσση, έχει κι έναν 15χρονο γιο, τον Ανδρέα, που απέκτησε από τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια αλλά κι έναν γιο που απέκτησε τον Απρίλιο του 2022 και στα 70 του χρόνια, με την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου, με την οποία είναι ζευγάρι μέχρι και σήμερα.

Η Έλενα Φερεντίνου ασχολείται επίσης με τον χώρο της μουσικής και πιο συγκεκριμένα με το τραγούδι. Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν, το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα δεν θα μπορούσε να μην έχει ήδη έμφυτη την αγάπη για την μουσική. Με βάση μάλιστα, τα στιγμιότυπα που μοιράζεται πολλές φορές με τους ακολούθους της στα social media η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, έχουμε δει πως ο μικρούλης έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο πιάνο, όπως άλλωστε και ο μπαμπάς του.

Παρότι τόσο καιρό δεν είχαμε δει καθαρά το πρόσωπο του μικρότερου γιου του Νίκου Καρβέλα, η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της μαζί του από την πρόσφατη βόλτα τους στην παιδική χαρά και η ομοιότητα με τον μπαμπά του όσο μεγαλώνει είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Και για του λόγου το αληθές μπορείς να δεις τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση οι followers της Έλενας Φερεντίνου της έγραψαν πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρούλης, ενώ κάποιοι ανέφεραν πως μοιάζει και με την ίδια. Το πιο εύστοχο σχόλιο βέβαια, συμπεριλαμβάνοντας αυτό που σκεφτήκαμε όλοι βλέποντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε η Ναταλία Γερμανού γράφοντας: «Nταξ τέλειος».

Screenshot-(1043).png

Πάντως, ο Νίκος Καρβέλας πέρα από το γεγονός ότι απέκτησε στα 70 του το τρίτο του παιδί έχει καταφέρει και το εξής απρόσμενο, να έχουν πολύ καλές σχέσεις όλες οι γυναίκες της ζωής του, δηλαδή η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια και την Έλενα Φερεντίνου.

Η απόδειξη μάλιστα του πόσο καλή σχέση έχουν όλοι μεταξύ τους, ήρθε όταν στα τέλη του περασμένου Μαΐου όλοι μαζί βρέθηκαν στην παρουσίαση της συλλογής μαγιό που κυκλοφόρησε η Σοφία Καρβέλα δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαλαροί.

image00007.jpg