Το χιούμορ της Courteney Cox είναι ο καλύτερος σύμμαχος στη σχέση που έχει με τον εαυτό της

Τζένη Ντεμιράι
Το χιούμορ της Courteney Cox είναι ο καλύτερος σύμμαχος στη σχέση που έχει με τον εαυτό της

Η Courteney Cox αναγνωρίζει τα «χειρότερα της» αλλά ταυτόχρονα τα αποδέχεται.

Η Courteney Cox έχει χιούμορ! Και αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω μόνο όταν καλείται να υποδυθεί κωμικούς ρόλους αλλά και στην προσωπική της ζωή, όταν θέλει απλώς να κάνει μία καινούρια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός απέδειξε ότι δε διστάζει να αυτοσαρκάζεται και να γελά με πράγματα που αφορούν τόσο την ίδια όσο και τα hairstyles που έχουν «στιγματίσει» το παρελθόν της.

Courteney Cox Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame

Πηγή: AP

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου η 59χρονη Cox ανέβασε ένα αστείο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βίντεο την δείχνει να έρχεται αντιμέτωπη με 4 άτομα που φοράνε φούτερ, το καθένα από τα οποία έχει μία διαφορετική στάμπα με φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/reel/C15As5Iv3pq/

Ένα βίντεο γεμάτο άβολα κουρέματα του παρελθόντος!

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι στην κάθε εικόνα η Cox έχει από ένα διαφορετικό κούρεμα που είχε κάνει στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, το βίντεο ξεκινάει με την Cox, ενώ στη συνέχεια στο πλάνο μπαίνει κάποιος που τη ρωτά: «Τι συμβαίνει»;

Τότε, εκείνη απαντά «μαστορέματα», ενώ αμέσως μετά, την προσοχή της τραβά το φούτερ του, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια με πολύ κοντές αφέλειες, τις οποίες είχε κάνει όταν υποδυόταν την Gale Weathers στο «Scream 3».

cox1.png

Πηγή: COURTENEY COX/INSTAGRAM

«Τι είναι αυτό; Μη φοράς αυτό το φούτερ», ακούγεται να λέει η Cox. Ενώ προσθέτει: «Τις αφέλειες; Έλα τώρα. Αυτό είναι γελοίο, είναι ντροπιαστικό».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός κατευθύνεται στο εσωτερικό του κτιρίου που βρίσκεται, θέλοντας να δει πως προχωρούν οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει εκεί. Τότε, όμως, βλέπουμε τους τρεις εργάτες του σκετς να φορούν πανομοιότυπα φούτερ, τα οποία είχαν και πάλι εικόνες της Cox, από διαφορετικές φάσεις της ζωής της.

Πρώτα βλέπουμε μία φωτογραφία από την εποχή που η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο «Misfits of Science», το οποίο ακολουθούσε τις περιπέτειες μίας ομάδας αταίριαστων υπερηρώων, που πολεμούν το έγκλημα. Σε αυτή τη σειρά του 1985, η Cox υποδυόταν την Gloria Dinallo.

Στη συνέχεια, σε άλλο φούτερ αντικρίζουμε μία φωτογραφία με τα φριζαρισμένα μαλλιά της Monica Geller, του χαρακτήρα που υποδυόταν στη δημοφιλέστατη σειρά «Τα Φιλαράκια». Ενώ, μετά, βλέπουμε ένα ακόμα φούτερ με μία εικόνα της από το Scream 3.

Η Courteney Cox αναγνωρίζει τα «χειρότερα της» αλλά ταυτόχρονα τα αποδέχεται

Μιλώντας στο «The Drew Barrymore Show» τον Ιανουάριο του 2022, η Courteney Cox είχε αναφέρει ότι οι αφέλειες που είχε στο «Scream 3» ήταν ότι χειρότερο είχε κάνει.

«Το είχα ξεχάσει αυτό», είχε πει. «Δεν υπήρχε τίποτα χειρότερο. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα στη ζωή, επειδή αυτό θα υπάρχει πάντα στην οθόνη». Στην ίδια συνέντευξη, η Cox είχε επισημάνει ότι προσπαθεί πάντα να δίνει μία διαφορετική εικόνα του εαυτού της σε κάθε ρόλο και για αυτόν τον λόγο αλλάζει το κούρεμά της.

Η Courteney Cox μπορεί να αναγνωρίζει πως η εμφάνιση της στο παρελθόν δεν της αρέσει σήμερα, ωστόσο, την αποδέχεται πλήρως, δείχνοντας ότι το χίουμορ είναι ο καλύτερος σύμμαχος στη σχέση που έχει δημιουργήσει με τον εαυτό της.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP