Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μία εμφάνιση επιβεβαίωσε τη σχέση για την οποία μιλούν όλοι

Τζένη Ντεμιράι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται ότι διανύει μία πολύ δημιουργική και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η επιτυχία γίνεται ορατή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ο καλλιτέχνης άγγιξε το 1 εκατομμύριο followers. Ποιοι άλλοι είναι στη λίστα;

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Άργυρος να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ωστόσο, η επιβεβαίωση φαίνεται να ήρθε το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, στην πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση που έκανε με τη σύντροφο του.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα. Το ζευγάρι, μάλιστα, συνέχισε τη βραδιά του διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου, με τον φακό του περιοδικού ΟΚ να τους εντοπίζει και η εκπομπή «Το Πρωινό» να το προβάλει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται ότι διανύει μία πολύ δημιουργική και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ο καλλιτέχνης, λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2023, ολοκλήρωσε τις συναυλίες του στην Αμερική, όπου αποθεώθηκε. Ιδιαίτερα η συναυλία του στο Barclays Center της Νέας Υόρκης συζητήθηκε έντονα, αφού ο Αργυρός μετά το τέλος του χρόνου που είχε οριστεί για τη συναυλία, απευθυνόμενος στο κοινό της ομογένειας που βρισκόταν εκεί, είπε: «Μόλις πέρασε 11 η ώρα και σύμφωνα με τα όσα ισχύουν εγώ πρέπει να σταματήσω τώρα, γιατί αν συνεχίσω το πρόστιμο είναι 1000 ευρώ το λεπτό! Αλλά ξέρετε κάτι; Fuck it, εγώ θα συνεχίσω και θα τα πληρώσω από την τσέπη μου».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός άγγιξε το 1 εκατομμύριο followers στο Instagram

Εκτός αυτών, όμως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σημείωσε και μία μεγάλη επιτυχία στον κόσμο των social media, αφού ο λογαριασμός του στο instagram αγγίζει πλέον το 1 εκατομμύριο followers, γεγονός που τον εντάσσει στη δεκάδα με τους Έλληνες που έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram.

Ποιοι είναι οι Έλληνες με τους περισσότερους followers στο Instagram

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 16.100.000

Κώστας Τσιμίκας: 2.100.000

Άκης Πετρετζίκης: 1.800.000

Ελένη Μενεγάκη: 1.300.000

Ελένη Φουρέιρα: 1.300.00

Ιωάννα Τούνη: 1.200.000

Ανδρέας Γεωργίου: 1.100.000

Αλέξανδρος Κοψιάλης: 1.100.000

Αθηνά Οικονομάκου: 1.000.000

Φαίη Σκορδά: 1.000.000

Κωνσταντίνος Αργυρός: 1.000.000

Πηγή κεντρικής εικόνας: @argiros_konstantinos

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης