O Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια ξεχωριστή σχέση με τη μαμά του και αυτό δεν κρύβεται

O Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια ξεχωριστή σχέση με τη μαμά του και αυτό δεν κρύβεται

O Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει επιτυχώς την περιοδεία του στο εξωτερικό. Η σπάνια φωτογραφία του τραγουδιστή με την μητέρα του και η ιδιαίτερη σχέση με τα αδέρφια του.

Χαλαρές οικογενειακές στιγμές στη Nότια Αφρική περνά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ολοκλήρωσε επιτυχώς την περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο 37χρονος θα αναχωρήσει σύντομα για την Αμερική όπου έχει προγραμματισμένες συναυλίες σε Νέα Υόρκη, Chicago και Los Angeles, με αρκετά από τα lives να είναι ήδη sold-out.

Λίγο αργότερα ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρεθεί στον Καναδά όπου θα ξεσηκώσει τους Έλληνες ομογενείς με της επιτυχίες του. Αρκετά από τα lives

Η σπάνια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη μαμά του

Πριν λίγες ώρες ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα του, Φωτεινή, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο, κατά τη διάρκεια γεύματός τους στο Johannesburg.

Argiros1.jpg

«Mother», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η μητέρα του τραγουδιστή ζει μακριά από τα media και στηρίζει διακριτικά κάθε επαγγελματικό βήμα του γιου της.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς«τρώγεται» με την φαμίλια: Το viral ξέσπασμα με τον Αργυρό στην κερκίδα

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια ανάρτηση θέλοντας να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram που παριστάνει εκείνον.

Screenshot-2023-10-20-113802.png

Η σχέση του τραγουδιστή με τα δίδυμα αδέλφια του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του (Παύλος και Κατερίνα), είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στις 21 Μαΐου του 1986. Η γέννησή τους ήταν το πρώτο θέμα εκείνες τις ημέρες στον Τύπο αφού δεν είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα.

argiros3.webp

«Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/BdhpaHzh-61/

Ο 37χρονος τραγουδιστής είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του. Ο αδελφός του Παύλος, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα ενώ η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της όπου εργάζεται ως δικηγόρος.

«Πιστεύω στον Θεό… Εγώ με τα αδέρφια μου ζούμε από θαύμα, γεννηθήκαμε από θαύμα. Πιστεύουμε ότι γίνονται θεϊκά πράγματα. Η πίστη είναι κινητήριος δύναμη», δήλωσε πρόσφατα ο τραγουδιστής στο «Πρωινό μας».

Και πρόσθεσε: «Κοίτα να είναι γεμάτη η ψυχή σου, μου λένε οι γονείς μου. Ο αδερφός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όπως και η αδερφή μου. Θα χαρούν να με δουν να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ποτέ μόνος μου… Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω για την προσωπική ζωή μου. Να νιώσω ασφάλεια».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρέφει μεγάλη αδυναμία και στους δύο και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί τους στα social media.

https://www.instagram.com/p/BQalZYCgR1M/

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον δίδυμο αδερφό του: «Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos