Ο Αργυρός «κατακτά» την Αμερική και αυτό είναι το κόστος για τη συναυλία του στο Λος Άντζελες

Τζένη Ντεμιράι
Ο Αργυρός «κατακτά» την Αμερική και αυτό είναι το κόστος για τη συναυλία του στο Λος Άντζελες

«Αισθάνομαι απίστευτη χαρά και συγκίνηση που ξεπεράσαμε τα όρια και ταξιδεύουμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού μαζί με την ελληνική μουσική», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλώντας για την περιοδεία του στην Αμερική.

If you can make it there, you can make it everywhere γράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, συνοδεύοντας με αυτόν τρόπο ένα βίντεο από στιγμιότυπα της περιοδείας του στην Αμερική και αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι τα όνειρα δεν έχουν γεωγραφικά όρια.

https://www.instagram.com/reel/Cz7F5QBRtLf/

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ο 36χρονος καλλιτέχνης πραγματοποίησε συναυλία στο Barclay’s Center του Μπρούκλιν, γήπεδο στο οποίο εδρεύει και αγωνίζεται, μεταξύ άλλων, η ομάδα του ΝΒΑ Μπρούκλιν Νετς (Brooklyn Nets) και έγινε ο πρώτος Έλληνας που είχε την ευκαιρία να εμφανιστεί εκεί, πραγματοποιώντας, όπως δήλωσε ο ίδιος, ένα μεγάλο του όνειρο.

«Στις 18/11, στην καρδιά του Μπρούκλιν, στο Barclay’s Center, της Νέας Υόρκης, για πρώτη φορά θα ακουστεί ελληνική μουσική. Αισθάνομαι απίστευτη χαρά και συγκίνηση που ξεπεράσαμε τα όρια και ταξιδεύουμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού μαζί με την ελληνική μουσική για να διαδώσουμε το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας», αναφέρει σχετική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ένας μαθητής χορεύει το «Αθήνα μου» στην Ελληνική Αμερικανική Ακαδημία

Σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου βρίσκεται στο Σικάγο όπου επισκέφτηκε την Ελληνική Αμερικανική Ακαδημία. Εκεί συναντήθηκε με μαθητές, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά και διασκέδασαν νοσταλγώντας την Ελλάδα.

argyros.png

Σε story που ανέβασε στο Instagram φαίνεται ο ίδιος να τραγουδά την μεγάλη επιτυχία του «Αθήνα μου» και ένας από τους μαθητές να χορεύει ζεϊμπέκικο, με τους υπόλοιπους να τον χειροκροτούν και κάποιους από αυτούς να κρατούν στα χέρια τους ελληνικές σημαίες.

Aκολουθούν άλλες δύο συναυλίες του στο Τορόντο, μια στο Μόντρεαλ και μία στο Λος Άντζελες με την οποία ολοκληρώνει την περιοδεία του στις 2 Δεκεμβρίου 2023.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες και το Τορόντο

Τα εισιτήρια για τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Θέατρο Ντόλμπι του Λος Άντζελες ξεκινούν από 100 δολάρια, ενώ όποιος επιθυμεί να βρίσκεται σε καλύτερες θέσεις έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εισιτήρια που κοστίζουν 200, 225, ή 275 δολάρια.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του στον Καναδά και συγκεκριμένα στο The Arena at Pickering Casino Resort του Τορόντο κοστίζουν από 135 έως 470 δολάρια.

Screenshot-2023-11-22-095405.png

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Ν. Υόρκης»

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, ο Κωνσταντίνος Άργυρος αναφέρθηκε στην περιοδεία του στην Αμερική επισημαίνοντας ότι είναι ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο Barclays Center.

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Ν. Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική. Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούν. Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε. Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την άλλη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο. Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είπε: «Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές. Είμαι περήφανος, γιατί ο κόσμος το κατάφερε. Έχουμε σκοπό να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Να πω σε όλη την ομογένεια ότι δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να πάμε σε όλες τις πόλεις αλλά θα πάμε στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ».

O Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια ξεχωριστή σχέση με τη μαμά του και αυτό δεν κρύβεται