Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο master των challenges και το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα ήταν η απόδειξη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο master των challenges και το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα ήταν η απόδειξη

«Ο παλιός είναι αλλιώς» έγραψαν οι followers του Σάκη Ρουβά στα social media για το challenge που έκανε με τον Χρήστο Μάστορα λίγο πριν την πρεμιέρα των κοινών τους εμφανίσεων.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια. Πέρσι εμφανιζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ φέτος επέστρεψε ανανεωμένος με νέα συνεργασία, την πρεμιέρα της οποίας περιμένουν πολλοί εναγωνίως, αφού θα είναι με τις ΜΕΛΙSSES αλλά και την Αναστασία.

https://www.instagram.com/reel/CzeW74wNc16/

Το challenge με τον Χρήστο Μάστορα

Ωστόσο, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες του «Έναστρον» στις 17 Νοεμβρίου για να υποδεχθούν το κοινό που θα βρεθεί εκεί για να τους απολαύσει, ο Σάκης Ρουβάς αποδέχθηκε το challenge του frontman των ΜΕΛΙSSΩΝ και στέφθηκε μάλιστα και νικητής. Το challenge ήταν να δέσουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους την ίδια ώρα που τραγουδούν και φάνηκε, όπως έγραψαν πολλοί βλέποντας το βίντεο, πως «Μάστορα τελικά ο Ρουβάς ήταν μάστορας στο δέσιμο».

Ανάμεσα στα καλύτερα σχόλια που έκαναν οι followers του τραγουδιστή στο TikTok ήταν και το ότι ο Χρήστος Μάστορας είχε εξαρχής ένα μειονέκτημα, αφού «με τόσα παιδιά Σάκη έκανες πρακτική». Το βίντεο πάντως αυτό των τραγουδιστών «άναψε τα αίματα» του κοινού, το οποίο αναμένει να δει τι θα κάνουν πάνω στην ίδια σκηνή και τα live τους Σάκης Ρουβάς και Χρήστος Μάστορας.

Τα Web Challenges «Άντεξες;» που έκανε στο YouTube ο Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς παρά την επιτυχία που έχει καταφέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πρόβλημα να «τσαλακώσει» την εικόνα του, κάνοντας ακόμα και τέτοιου είδους challenges.

Μάλιστα, κάτι που ίσως δεν ήξερε ο Χρήστος Μάστορας όταν του πρότεινε να κάνουν το συγκεκριμένο βίντεο, είναι πως ο pop star αγαπά τις προκλήσεις. Γι' αυτό περίπου 4 χρόνια πίσω έκανε κάποια βίντεο στο YouTube, κάποια Web challenges - όπως τα ονόμαζε - με τίτλο «Άντεξες;», στα οποία «προκαλούσε» διάφορους γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες, όπως τον Άκη Πετρετζίκη ή την Ελένη Φουρέιρα, να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, απαντώντας ταυτόχρονα και σε διάφορες ερωτήσεις του. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την Ελένη Φουρέιρα, με φόρμα αγρότη σε fluo ροζ απόχρωση να οδηγεί τρακτέρ και να αρμέγει πρόβατα;

Είναι πολύ cool στις συνεργασίες του

Με τον Σάκη Ρουβά πάντως φαίνεται πως περνάνε τέλεια, όχι μόνο όσοι παρακολουθούν τις εμφανίσεις του αλλά και όσοι συνεργάζονται μαζί του κι αυτό φαίνεται και από τα backstage βίντεο, όπως αυτό με το challenge από τις πρόβες του που κυκλοφόρησε.

Την περσινή χρονιά που συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό είχαν επίσης πολύ καλή σχέση και μάλιστα κυκλοφόρησαν μαζί και τραγούδι με τίτλο «Σοκ», το οποίο προώθησαν με ένα backstage βίντεο στα social media τους, στο οποίο σαν άλλοι «Άντρες με τα μαύρα» χόρευαν ρυθμικά.