Η αναδρομή της Κατερίνας Καραβάτου στο παρελθόν οδήγησε σε μία διαπίστωση την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τζένη Ντεμιράι
Η αναδρομή της Κατερίνας Καραβάτου στο παρελθόν οδήγησε σε μία διαπίστωση την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Κατερίνα Καραβάτου έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram: «Αυτοί που είμαστε και αυτοί που θέλουμε να γίνουμε».

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και μοιράστηκε με σε όσους την ακολουθούν στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια.

Στις εικόνες που δημοσίευσε, ο πατέρας της Γιάννης και η μητέρα της Κική, πρωταγωνιστούν, με την παρουσιάστρια να εκφράζει ανοιχτά την εκτίμησή προς τους ανθρώπους που την έφεραν στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Καραβάτου έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Αυτοί που είμαστε και αυτοί που θέλουμε να γίνουμε».

https://www.instagram.com/p/C2Dv8lVNSwV/

Η διαπίστωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Την ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θέλησε να επισημάνει ότι διακρίνει πολύ μεγάλη ομοιότητα της Κατερίνας με τον γιο της, Αρίωνα. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα σχολίασε: «Καλά ο Αρίωνας είναι καρμπόν»!

Ο Αρίωνας είναι επτά ετών και είναι ο μικρός γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Η παρουσιάστρια μπορεί να μην επιθυμεί να δείξει το πρόσωπο του παιδιού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, στις παρακάτω εικόνες μπορείς να δεις μερικές από τις στιγμές του που έχει επιλέξει η ίδια να αναρτήσει, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Καραβάτου για τους γονείς της

Η παρουσιάστρια προκάλεσε συγκίνηση σε όλους όσους θυμούνται τις δηλώσεις που είχε κάνει το καλοκαίρι του 2023 στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Τότε, είχε αναφερθεί στον θάνατο των γονιών της, λέγοντας ότι δεν το έχει ξεπεράσει.

Φανερά συγκινημένη, είχε πει τότε: «Όλα ήταν δύσκολα, τίποτα δεν ήταν εύκολο. Ο χαμός της μητέρας μου ήταν κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω, δεν έχω έρθει ακόμα σε "συμφωνία" με αυτό το γεγονός».

Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν πηγαίνω κάπου ή συμβαίνει κάτι, λέω πως θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου να της το πω, ή ότι έφτασα και είμαστε όλοι καλά, χωρίς να έχω την αίσθηση ότι η μητέρα μου δεν υπάρχει. Δεν έχω σβήσει από το κινητό μου τις γρήγορες κλήσεις των τηλεφώνων των γονιών μου και κάθε φορά που το ανοίγω για να πάρω τηλέφωνο τον Κρατερό, βλέπω "μανούλα", "μπαμπάκας", είναι σαν να είναι εκεί, δεν έχω μπορέσει να το ξεπεράσω».

Εκτός αυτών, σημείωσε ότι της είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάει στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη. «Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη να μείνω. Την τελευταία φορά έμεινα σε ξενοδοχείο, μου κόστισε αυτό, που δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι τους. Πρέπει να δω τι θα κάνω, να μπω στο σπίτι, να ξεσκαρτάρω πράγματα. Με έχει πιάσει μία τρομερή άρνηση. Έχω καταφέρει να είμαι πολύ καλύτερα μετά από έναν χρόνο που έχω περάσει πραγματικά δύσκολα. Έπεσαν πολλά στο κεφάλι μου μαζεμένα. Με απασχολεί όμως που δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου το πατρικό. Δύο φορές ξέχασα τα κλειδιά του πατρικού μου στην Αθήνα και το συνειδητοποίησα στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.