Η Μάρα Δαρμουσλή πέρασε από τη νευρική ανορεξία στην απόλυτη ευτυχία με συμμάχους τα 2 παιδιά της

Τζένη Ντεμιράι
Η Μάρα Δαρμουσλή πέρασε από τη νευρική ανορεξία στην απόλυτη ευτυχία με συμμάχους τα 2 παιδιά της

Η Μάρα Δαρμουσλή κατέληξε στη διαπίστωση ότι ο κορεσμός έρχεται όχι μόνο όταν τρέφεσαι σωστά αλλά και όταν έχεις γύρω σου αγαπημένους ανθρώπους για να μοιραστείτε το γεύμα σας.

Εκτός από τους ρόλους που έχει υποδυθεί στην τηλεόραση αλλά και την καριέρα της στο modeling, η Μάρα Δαρμουσλή είναι ιδιαίτερα γνωστή και για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία, με τη οποία βρέθηκε αντιμέτωπη τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, βρισκόμενη καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», η 42χρονη Μάρα αναφέρθηκε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της λέγοντας:

«Η πείνα ήταν ο σύντροφος που σου τριβέλιζε το μυαλό. Ήταν η δεύτερη φωνή που άκουγα στο κεφάλι μου. Μασούσα το σοκολατάκι με τη συσκευασία και έφευγε στα σκουπίδια».

Το θέμα της εκπομπής ήταν το μεγάλο διατροφικό διάλειμμα των εορτών το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις διαταράσσει δύο βασικές λειτουργίες του οργανισμού, την πείνα και το αίσθημα του κορεσμού.

https://www.instagram.com/p/C2DTq5fL7I9/

Συμμετέχοντας σε αυτή τη συζήτηση, η Δαρμουσλή μίλησε για το δικό της δύσκολο ταξίδι με τη διατροφή και το βάρος. Μάλιστα, ανέφερε και μία διαπίστωση για τη διαφορά της βουλιμίας από τη νευρική ανορεξία, καθώς είχε βρεθεί αντιμέτωπη και με τα δύο.

Όπως είπε: «Η βουλιμία είναι πιο ύπουλη, γιατί η νευρική ανορεξία είναι εμφανής. Η βουλιμία έχει πολλούς τρόπους έκφρασης και στη δική μου ήταν πιο ύπουλη, γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες με γυμναστική».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2020, η Μάρα Δαρμουσλή είχε αναφερθεί ξανά στην μάχη της με τη νευρική ανορεξία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop… Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια».

Μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η Μάρα επισήμανε ότι τα χρόνια της καριέρας της στο modeling δεν σηκωνόταν ποτέ χορτασμένη από το τραπέζι καθώς επίσης και ότι έκανε πάρα πολλή ώρα να καταναλώσει ακόμα και μία φέτα ψωμί με λίγη μαρμελάδα.

Η ηθοποιός, κατέληξε στη διαπίστωση ότι ο κορεσμός έρχεται όχι μόνο όταν τρέφεσαι σωστά αλλά και όταν έχεις γύρω σου αγαπημένους ανθρώπους για να μοιραστείτε το γεύμα σας.

Τα γενέθλια του μικρού Μιχάλη της και η επιτυχία του μεγάλου της γιου

Πλέον, η Μάρα Δαρμουσλή έχει ξεπεράσει τις διατροφικές διαταραχές και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, με την οποία περνά όμορφες στιγμές τόσο κατά τη διάρκεια των γευμάτων όσο και μέσω άλλων δραστηριοτήτων.

Πρόσφατα, ο μικρός της γιος, Μιχάλης, τον οποίο απέκτησε με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη, έγινε δύο ετών και η περήφανη μαμά μοιράστηκε μερικές όμορφες φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων του, σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην περιγραφή της ανάρτησης έγραψε:

«Μετά τις γιορτές, με ιώσεις, με απουσίες, με αγάπη, με όρεξη και καλή διάθεση έγινες πια 2 cool Μιχαλιώ μου!! Το θέμα της γιορτής ήταν Πράσινο Fusion (δεν το ρισκάρεις),το αγαπημένο σου χρώμα (για φέτος) και τα αγαπημένα σου βάτραχος, μπουλντόζα και μωβ πεταλούδα επάνω στην τούρτα (ευχαριστούμε @bake_eat_rep_eat ).Ευχαριστούμε τους «φωτογράφους» μας Εβελίνα και Βαγγέλη για τα υπέροχα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα, τους φίλους μας για τα χαμόγελά τους, το μπαμπά για τη διακόσμηση και όλους εσάς για τις ευχές σας που στέλνετε ήδη από χθες! Υγεία και αγάπη για όλους».

https://www.instagram.com/reel/C17I-YPsXYG/

Εκτός από τον Μιχάλη, η 42χρονη ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον Άγγελο, τον οποίο απέκτησε στον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη. Ο Άγγελος είναι 17 ετών και έχει ήδη ξεκινήσει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, αφού ασχολείται με το Muay Thai.

Μάλιστα, στις 24 Σεπτεμβρίου ο Άγγελος νίκησε τον Ολλανδό Chtatou με νοκ ντάουν κατακτώντας τον τίτλο Ευρώπης WKU στους Νέους στην κατηγορία του.

Κάθε μέρα προπόνησης,κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Περήφανη για την αφοσίωσή σου,την επιμονή σου,την πίστη σου. Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί που δε φτάνει το μηχανάκι μου, σύντομα όμως εγώ κι ο αδελφός σου θα είμαστε οι Νο1 φαν σου από κάτω. Σ’αγαπώ πάντα. Η μάνα σου Υγ.Μην τολμήσεις να με ξαναφήσεις να ξεροσταλιάζω στο κινητό για να μάθω πως τα πήγες κι αν είσαι καλά γιατί θα σε ταράξω στα φασολάκια» έγραψε τότε με περηφάνεια η Μάρα Δαρμουσλή αναρτώντας στο προφίλ της την φωτογραφία του γιου της με τον τίτλο που κατέκτησε.

https://www.instagram.com/p/CxwzxYgIqhf/

Η Μάρα Δαρμουσλή εξήγησε με ειλικρίνεια τη διαφορά του να γίνεσαι μαμά στα 23 και μαμά στα 40

Πηγή κεντρικής εικόνας: olagiatizoimas