Η Μάρα Δαρμουσλή εξήγησε με ειλικρίνεια τη διαφορά του να γίνεσαι μαμά στα 23 και μαμά στα 40

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μάρα Δαρμουσλή εξήγησε με ειλικρίνεια τη διαφορά του να γίνεσαι μαμά στα 23 και μαμά στα 40

Ο 17χρονος γιος της Μάρας Δαρμουσλή είναι πρωταθλητής στο Muay Thai, ενώ ο 2χρονος Μιχάλης είναι ο πρωταγωνιστής στο Instagram της.

Η Μάρα Δαρμουσλή πέρα από μια εντυπωσιακή γυναίκα είναι και μαμά δύο αγοριών, του 17χρονου Άγγελου από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη - πρωταθλητή του Muay Thai - και τον σχεδόν 2 χρονών Μιχάλη από τον γάμο της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Η ίδια είναι πολύ περήφανη για τα αγόρια της κι όπως θα δεις, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες τους.

Στις 8 Νοεμβρίου η ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα πολύ τρυφερό βίντεο με φωτογραφίες του Άγγελου και του Μιχάλη μιας και οι δυο τους είχαν την ίδια μέρα την ονομαστική τους γιορτή.

«Σήμερα, σ’αυτό το σπίτι, γιορτάζουν οι μεγαλύτερες αγάπες μου! Χρόνια πολλά Άγγελε μου,χρόνια πολλά Μιχαλιό μου!» έγραψε στην ανάρτησή της εκείνη.

https://www.instagram.com/reel/CzYD4xIsjOX/

Οι διαφορές στις εγκυμοσύνες της

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι καλεσμένη το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη. Μεταξύ άλλων η ίδια θα μιλήσει για το πόσο διαφορετικά βίωσε τις δύο εγκυμοσύνες της, αφού προέκυψαν σε τελείως διαφορετική φάση της ζωής της.

Από το preview βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η ηθοποιός λέει κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της πως ήταν τελείως διαφορετικό να γίνεται μαμά στα 23 της και τελείως διαφορετικό στα 40. Βέβαια, η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της λίγο πριν παντρευτεί με τον Βασίλη Τσατσάκη πως ήθελε να χαρίσει στον 15χρονο τότε γιο της, Άγγελο, ένα αδερφάκι, παρότι θα είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας κι αυτό γιατί κι η ίδια είχε με τον αδερφό αντίστοιχη διαφορά κι αυτό δεν ήταν κάτι αρνητικό.

«Η διαφορά η βασική έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής σου. Είχα έναν τρόπο ζωής στα 23 που ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, γυμναστήρια, διατροφες, ένα τρέξιμο, οπότε το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω time out, να χαλαρώσω λιγάκι απ' αυτούς τους ρυθμούς και ουσιαστικά απλά ξεκουράστηκα, χωρίς να ζορίζομαι. Τώρα ήταν πιο συνειδητό, κι ενώ είμαι ένας άνθρωπος στα 40 που θα έλεγες ότι θα ήθελε να "ξεκουραστεί", που «τρώγομαι» με τα ρούχα μου, που θέλω να κάνω πράγματα και μ' αρέσει να χορεύω και μου αρέσουν τα ακροβατικά και χίλια δυο πράγματα που δεν είναι της ηλικίας, πρέπει να κάτσω στο σπίτι και πρέπει να προσέχω και να είμαι πιο μετρημένη γιατί είναι τα πράγματα πιο ευαίθητα».

maradarmousli_1694617364_3191004190628576155_3946442313.jpg

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει αναφερθεί και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News για τις δύο εγκυμοσύνες της.

Η χαρά και η συγκίνηση στο πρώτο παιδί δεν περιγράφονται με λέξεις, μόνο με δάκρυα και χαμόγελα. Στο δεύτερο παιδί, η χαρά και η συγκίνηση είναι ίδιες, με τη μόνη διαφορά, ίσως, να είναι ελάχιστα μεγαλύτερη η αυτοπεποίθηση ότι δεν τα κάνεις όλα χάλια.

Ο γιος της είναι πολλά υποσχόμενος πυγμάχος

Ο 17χρονος γιος της Μάρας Δαρμουσλή από τον γάμο της με τον Παύλο Καπώνη - πρωταθλητή του Muay Thai - φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του στο συγκεκριμένο άθλημα και μάλιστα είναι και πολλά υποσχόμενος.

Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Άγγελος νίκησε τον Ολλανδό Chtatou με νοκ ντάουν κατακτώντας τον τίτλο Ευρώπης WKU στους Νέους στην κατηγορία του.

«European Youth WKU Champion
Κάθε μέρα προπόνησης,κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Περήφανη για την αφοσίωσή σου,την επιμονή σου,την πίστη σου. Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί που δε φτάνει το μηχανάκι μου, σύντομα όμως εγώ κι ο αδελφός σου θα είμαστε οι Νο1 φαν σου από κάτω. Σ’αγαπώ πάντα. Η μάνα σου Υγ.Μην τολμήσεις να με ξαναφήσεις να ξεροσταλιάζω στο κινητό για να μάθω πως τα πήγες κι αν είσαι καλά γιατί θα σε ταράξω στα φασολάκια» έγραψε με περηφάνεια η Μάρα Δαρμουσλή αναρτώντας στο προφίλ της την φωτογραφία του γιου της με τον τίτλο που κατέκτησε.

https://www.instagram.com/p/CxwzxYgIqhf/