Ο γιος της Χριστίνας Αλούπη έγινε πέντε ετών αλλά θα είναι για πάντα ο σούπερ ήρωάς της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο γιος της Χριστίνας Αλούπη έγινε πέντε ετών αλλά θα είναι για πάντα ο σούπερ ήρωάς της

H Χριστίνα Αλούπη γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της. Το πάρτι για τον 5χρονο Αλέξανδρο, η σπάνια εμφάνιση του συζύγου της και οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες.

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Χριστίνα Αλούπη πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με τα δύο της παιδιά, ενώ ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κέφαλος εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται στην Ατλάντα.

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αμερική ωστόσο έκριναν από κοινού πως η ζωή στην Ελλάδα θα είναι καλύτερη για τους γιους τους.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για τη νέα της καθημερινότητα αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την χιλιομετρική απόσταση με τον άντρα της ζωής της.

Χριστίνα Αλούπη- Κωνσταντίνος Κέφαλος: Το πάρτι για τα 5α γενέθλια του γιου τους

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους, Αλέξανδρου μαζί με στενούς φίλους.

Ο μικρός Αλέξανδρος έγινε πέντε ετών και έσβησε τα κεράκια της custom made τούρτας του η οποία απεικόνιζε τον Σόνικ και εκείνον.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» η Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της και τόνισε: «Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και πιστεύω θα καμάρωνε αν επέστρεφα στην τηλεόραση. Είμαστε δύο άνθρωποι συνειδητοποιημένοι και πάντα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον οποιαδήποτε μορφή και αν έχει αυτή η σχέση. Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που θα είχε κόμπλεξ με την δουλειά μου. Αν μεγαλώσουμε σωστά αγόρια εμείς, δεν θα υπάρχει ποτέ ανάγκη οι μανούλες κοριτσιών να προειδοποιήσουν τα κορίτσια του για κακοτοπιές».

Στο σπίτι της Χριστίνας Αλούπη είναι πάντα Χριστούγεννα- Η παραμυθένια διακόσμηση και το glam δέντρο

Σε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε: «Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση και είμαστε σε καλό δρόμο».

Και πρόσθεσε: «Έχουν μπει βέβαια τα πράγματα σε μια σειρά, τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο. Τα πράγματα ξεκίνησαν να γίνονται λίγο περίεργα στην Αμερική με τους πυροβολισμούς. Εσείς δεν τα ακούτε όλα εδώ. Έχει τύχει να πάω σε σούπερ μάρκετ και να πω ότι έχει γούστο να βγάλει ένας τρελός όπλο και να μας καθαρίσει όλους».

https://www.instagram.com/p/Cc0fRMBOTxg/

To σπίτι της οικογένειας στα βόρεια προάστια

Η ηθοποιός και τα παιδιά της μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στα βόρεια προάστια και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της Χριστίνας Αλούπη μάλλον βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς.

https://www.instagram.com/p/C0MCzFLtS0a/

Η Χριστίνα Αλούπη έχει καθημερινή παρουσία στα social media και το Instagram της είναι γεμάτο με όμορφες εικόνες. Δεν είναι λίγες οι φορές που η καλλιτέχνης ποζάρει μέσα στο σπίτι της, αποκαλύπτοντάς μας μερικά από τα αγαπημένα της spots.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Χριστίνας Αλούπη με τους γιους της.

Πηγή κεντρικής: aloupichristina