Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ποστ τις δύσκολες στιγμές με τα χειρουργεία του 2023 για έναν λόγο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ποστ τις δύσκολες στιγμές με τα χειρουργεία του 2023 για έναν λόγο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία. Το νέο hair look και όλες οι φορές που έστειλε ηχηρό μήνυμα ενδυνάμωσης.

Με αέρα ανανέωσης διανύει τις πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η 37χρονη έχει κάνει νέα αρχή στη ζωή της και μέσα από τα empowering podcasts της προσπαθεί να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια αποκατάστασης των εγκαυμάτων της.

Η ανασκόπηση της χρονιάς που έγινε σταθερό post

Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, με μια γρήγορη αναδρομή του πολυετούς αγώνα που έδωσε για να αντιμετωπίσει τα τραύματά της.

https:

«Αποφάσισα να το βάλω στον τοίχο μου, σαν μια υπενθύμιση των σκοτεινών μονοπατιών που έχουμε διαβεί.. μέχρι να βρούμε το φως, την αγάπη, την ελπίδα.
Μην εγκαταλείπεις ποτέ! Να προσπαθείς πάντα για ένα ακόμη βήμα, και μετά άλλο ένα.. και άλλο ένα. Έχε πίστη!», έγραψε η 37χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 24 χιλιάδες likes και αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια, με τους followers να συγχαίρουν την Ιωάννα Παλιοσπύρου για την εσωτερική της δύναμη.

Screenshot-2024-01-17-142741.png

«Τι έχεις περάσει κορίτσι μας γλυκό. Να κοιτάς μπροστά τα καλύτερα πάντα έρχονται. Να'σαι δυνατή τα δύσκολα είναι πίσω. Go on», έγραψε η Μάγδα Τσέγκου.

«Είσαι υπέροχη!! Μια τεράστια αγκαλιά», απάντησε η Δώρα Τσάμπαζη.

Screenshot-2024-01-17-142726.png

To νέο hair look

Πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλάζοντας απόχρωση και μήκος μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/C1uI8VdMVo7/

Η 37χρονη έβαψε τα μαλλιά της σε σκούρο καστανό χρώμα και με τη χρήση hair extensions απέκτησε νέο look που την κολακεύει ιδιαίτερα και ταιριάζει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αφιερώνει όλη της την ενέργεια στο «Ioanna Paliospirou Foundation», ένα ίδρυμα που βοηθά τους εγκαυματίες να εξασφαλίσουν το επίπεδο νοσηλείας που χρειάζονται, σύμφωνα πάντα με την κατάστασή τους.

Σχετικά με την ίδρυση του Ιδρύματος η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε αναφέρει στον ANT1: «Ανακάλυπτα σταδιακά και μόνη μου πράγματα που υπάρχουν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. Εγώ στάθηκα τυχερή εισέπραξα πολύ αγάπη και στήριξη. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος άλλος θα τα καταφέρει χωρίς τόσο μεγάλη στήριξη».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω την δύναμη που έλαβα εγώ και σε άλλους. Θέλω να δημιουργήσω τις συνθήκες για να λάβει ο οποιοσδήποτε έχει ανάγκη την απαραίτητη στήριξη. Είμαστε στο ξεκίνημα, ένα μικρό κεφάλαιο το έχω βάλει εγώ από τα χρήματα που μου έχει δώσει ο κόσμος και ήθελα με έναν τρόπο να το δώσω πίσω στην κοινωνία».

«Έχεις τη ντίβα μέσα σου» είπαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου για το glam look της γιορτής της

«Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή είναι να κάνεις αυτά που οι άλλοι πίστευαν πως δεν μπορείς», είχε γράψει παλαιότερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε ανάρτησή της και δέχθηκε εκατοντάδες υποστηρικτικά σχόλια.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Ιωάννα Παλιοσπύρου εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο λόγω προγραμματισμένου χειρουργείου και μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/C0J5b5lsBTt/

«Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις με μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή. 🙂🙏🏼❤️ #χωριςφιλτρα», είχε γράψει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σπιντζή η 37χρονη αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την επίθεση με το βιτριόλι τονίζοντας: «Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω. Έχω περάσει πολλές φορές από τη περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με την ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω».

Πηγή κεντρικής: paliospirou.joanna