Ο γιος της Καγιά έχει γενέθλια και παρατηρήσαμε μία ομοιότητα με την περσινή ευχή της Βίκυς

Ο γιος της Καγιά έχει γενέθλια και παρατηρήσαμε μία ομοιότητα με την περσινή ευχή της Βίκυς

Η Βίκυ Καγιά πέρα από όμορφες εικόνες με τον γιο της, μας έδειξε και την τούρτα γενεθλίων του.

Σαν σήμερα, 20 Ιανουαρίου, πριν από 6 χρόνια, ήρθε στον κόσμο ο γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, Κάρολος και η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να στείλει και διαδικτυακά την αγάπη της.

Έτσι, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες του 6χρονου πλέον Κάρολου, από ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. Στην περιγραφή της τρυφερής της ανάρτησης έγραψε:

«Πρέπει να κάναμε κάτι καλό για να αξίζουμε έναν Ήλιο σαν εσένα! Χαρούμενα 6α γενέθλια μεγάλε! Σε αγαπάμε ως το άπειρο».

Ο μικρός Κάρολος πόζαρε μόνος του χαμογελώντας, αγκαλιά με τη μητέρα του αλλά και με την αδερφή του, Μπιάνκα.

https://www.instagram.com/p/C2Utq5Aovpt/

Η ομοιότητα με τα περσινά του γενέθλια

Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι όλες οι φωτογραφίες που ανέβασε η Βίκυ ήταν καλοκαιρινές, γεγονός που αποδεικνύει ότι τόσο η οικογένεια Κρασσά στο σύνολό της, όσο και ο ίδιος ο Κάρολος, αγαπούν ιδιαίτερα του καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου και τους απολαμβάνουν με την ψυχή τους.

Το γεγονός αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το ότι η Βίκυ Καγιά είχε επιλέξει και πέρυσι να ευχηθεί χρόνια πολλά στον γιο της στο Instagram αναρτώντας καλοκαιρινές φωτογραφίες τους.

Τότε, η Βίκυ είχε γράψει: «Χαρούμενα 5α γενέθλια στον Κάρολο Ηλία! Ευγενικέ, κουλ, τρυφερέ, αστείε, έξυπνε ανθρωπάκο σε αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορούν να πουν οι λέξεις»!

Όπως είχε κάνει και πέρυσι, η Βίκυ πέρα από τις όμορφες εικόνες με τον γιο της, μας έδειξε και την τούρτα γενεθλίων του, η οποία προδίδει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-20-165902.png

Η Βίκυ έχει ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον ερχομό των παιδιών της και αυτό φαίνεται σε κάθε της βήμα, αφού είναι ήρεμη και γεμάτη αισιοδοξία. Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Omikron το 2022 για το πόσο άλλαξαν τη ζωή της τα δύο παιδιά της είχε πει:

«Έγινα άλλος άνθρωπος, έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου – ο τρόπος που αισθάνομαι, λειτουργώ και ονειρεύομαι. Σίγουρα είναι κουραστικό να είσαι μητέρα και να έχεις καριέρα, αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που παίρνεις από τα παιδιά και τη μαγεία τους, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνα».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @vickykaya_