Η κόρη του David Beckham τώρα και στο γήπεδο

Η κόρη του David Beckham τώρα και στο γήπεδο

Η Harper Seven ξέρει από ποδόσφαιρο.

Η κόρη του David και της Victoria Beckham, Harper Seven αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις πασαρέλες και τις νεοΰρκέζικες μπουτίκ και να επισκεφτεί τον πατέρα της στο γήπεδο. Μάλιστα, καλά διαβάσατε, η λιλιπούτεια δεσποινίδα πήρε τα μπιμπερό και την πιπίλα της, αγκάλιασε τη μαμά της και βολεύτηκε στα πίσω καθίσματα του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Μαζί με τη νεογέννητη Harper, δε θα μπορούσαν να μην είναι και τα τρία της αδέλφια, ο Brooklyn, ο Romeo και ο Cruz που αποθέωσαν τον πατέρα τους και τους L.A Galaxy.

Η πρεμιέρα του περίφημου άσου του ποδοσφαίρου είχε και άλλα δρώμενα, καθώς τα τρία αγόρια συνόδεψαν τους παίκτες μέσα στο γήπεδο κάνοντας τον πατέρα τους να συγκινηθεί. Βέβαια, δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το ότι η μικρή Harper σε λίγους μόνο μήνες έχει εξελιχθεί σε κοσμικό μαΐντανό εξαιτίας της Victoria που την κουβαλάει παντού μαζί της, σαν ένα μικρό αξεσουάρ.

Μήπως η Victoria θα έπρεπε να επιστρέψει στο πανάκριβο χόμπι του να κυκλοφορεί με διαφορετικές τσάντες από το να σέρνει το νεογέννητο μωρό σε κάθε είδους εκδήλωση;