Η stylish έξοδος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με την Μπεκιάρη αποκάλυψε μια μεγάλη αδυναμία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η stylish έξοδος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με την Μπεκιάρη αποκάλυψε μια μεγάλη αδυναμία

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και οι φίλες της πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο για συγκεκριμένο λόγο. Τα κομψά looks, η αφιέρωση της Παλαιολόγου και το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

Την ευκαιρία να απολαύσουν live τη μοναδική Αλέκα Κανελλίδου είχαν το βράδυ της Τετάρτης (24/01) η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η ηθοποιός και η επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη συνδέονται με στενή φιλία.

Μαζί με μια φίλη τους, οι δύο γυναίκες επισκέφθηκαν το θέατρο Άλσος, όπου η σπουδαία ερμηνεύτρια εμφανίζεται κάθε Τετάρτη και διασκέδασαν με τις αμέτρητες επιτυχίες της μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τα τρυφερά λόγια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την Αλέκα Κανελλίδου

Πριν από μερικές ώρες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την έξοδό της, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό και την εκτίμηση που τρέφει για την Αλέξα Κανελλίδου.

https://www.instagram.com/p/C2hFYRHtFcm/

Σε ανάρτησή της στο Instagram η δημοφιλής ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για αυτή την υπέροχη κυρία. Αν είχε γεννηθεί στο εξωτερικό θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες φωνές τζαζ του πλανήτη. Κάθε φορά που την ακούω η φωνή της με μαγεύει και με συγκινεί βαθιά μέχρι δακρύων στην κυριολεξία. Είναι μια σπουδαία καλλιτέχνης, πάντα πολύ μπροστά από την εποχή της, με καταπληκτικό χιούμορ και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Τα τελευταία χρόνια είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της και να με τιμάει με τη φιλία της. Αλέκα Κανελλίδου, Legendary».

Λίγο αργότερα η Aλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με την φίλη της, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και την φίλη τους.

«Τα κορίτσια ξενυχτάνε με Κανελλίδου», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε λευκό fluffy coat και μαύρη crossbody τσάντα.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Τα posts της Human επιχειρηματία περί επανάστασης & μοναξιάς έγιναν viral

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post της ηθοποιού γράφοντας: «Φίλη μου ευχαριστώ που με κάλεσες και είχα αυτή την εμπειρία! Η Κανελλίδου, δεν έχει ηλικία! Είναι ανεπανάληπτη!!! ❤️❤️❤️».

Screenshot-2024-01-25-162628.png

«Χαρά μου να είμαστε μαζί φίλη μου, σε λατρεύω❤️», απάντησε η δημοφιλής ηθοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: alexandrapalaiologou