Ο Λεωνίδας Κακούρης ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό στο Ναυάγιο και η Λαμπρινή ξαναβρίσκει τον Πέτρο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κακούρης ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό στο Ναυάγιο και η Λαμπρινή ξαναβρίσκει τον Πέτρο

Ο γάμος της Ειρήνης και του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο δεν θα φέρει ανατροπές μόνο στους ίδιους, αλλά και στους γύρω τους. 

Ένα αναμενόμενο δράμα ακολουθεί στο Ναυάγιο τις επόμενες μέρες ενώ μοιάζει ως ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, ο γάμος της Ειρήνης και του Ιπποκράτη. Αυτός ο γάμος θα αλλάξει τη μοίρα όχι μόνο των πρωταγωνιστών αλλά και του περιβάλλοντός τους. Με μία σειρά αποκαλύψεων.

Ο Ιπποκράτης αισθάνεται νικητής λίγο πριν η Ειρήνη φέρει στον κόσμο το παιδί της

Η Ειρήνη (Αναστασία Παντούση) στο Ναυάγιο μοιάζει εξαρχής ως η άτυχη ηρωίδα. Έχει χάσει τον άντρα της ζωής της, κυοφορεί το παιδί του, έχει γλιτώσει τον θάνατο και τώρα ξέρει πως θα χάσει και τον πατέρα της. Νιώθει μόνη, αβοήθητη και συντετριμμένη συναισθηματικά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου έκλεισε τα 50 χορεύοντας Prodigy και το epic σχόλιο αφορούσε τον Μπισμπίκη

Για αυτό τον λόγο, στηρίχτηκε τόσο πολύ στον Ιπποκράτη. Όχι γιατί τον αγαπά, αλλά γιατί τον έχει ανάγκη. Εξαιτίας της αρρώστιας του πατέρα της, ο γάμος γίνεται νωρίτερα απ' ότι είχαν υπολογίσει. Ο μόνος ευτυχισμένος της όλης υπόθεσης είναι ο Γιάννης Στάνκογλου. Κανείς δεν τον υποψιάζεται για τον θάνατο της πρώην γυναίκας του και το παιδί τους είναι χαρούμενο με τον δεύτερο γάμο του πατέρα του. Το ζευγάρι παντρεύεται και λίγο διάστημα μετά η Ειρήνη γεννά το πρώτο της παιδί.

https://www.instagram.com/p/C2M0T1et12p/

Σε αυτό τον γάμο είναι καλεσμένοι αρκετοί από τους επιβάτες του Ναυαγίου και ο Πέτρος, ο οποίος αγαπά κρυφά την Ειρήνη. Ήλπιζε μέχρι το τέλος ότι αυτός ο γάμος δεν θα γίνονταν τελικά. Ο Στελής (Λεωνίδας Κακούρης) ανεβαίνει από την Κρήτη στην Αθήνα για τον γάμο και βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη.

Γιατί θα αντικρύσει τον Πέτρο μπροστά του. Αρχικά δεν θα είναι σίγουρος, αλλά μετά θα τσεκάρει την φωτογραφία του Αντώνη που του είχε δώσει η Λαμπρινή και θα πειστεί πως είναι το ίδιο πρόσωπο. Για να σιγουρέψει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκείνον, θα τον παρακολουθήσει και θα βρεθεί στην αυλή.

Όπως καταλαβαίνεις η επανένωση Λαμπρινής και Πέτρου είναι θέμα ολίγων επεισοδίων, αλλά αυτό όπως καταλαβαίνεις μπορεί και να έχει ολέθριες συνέπειες. Η ταυτότητα του νεαρού θα πρέπει να διατηρηθεί κρυφή. Αλλιώς κινδυνεύει να συλληφθεί.

https://www.instagram.com/p/C2vEh3Jowsq/