Ο Γιάννης Στάνκογλου έκλεισε τα 50 χορεύοντας Prodigy και το epic σχόλιο αφορούσε τον Μπισμπίκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκλεισε τα 50 χορεύοντας Prodigy και το epic σχόλιο αφορούσε τον Μπισμπίκη
https://www.instagram.com/p/C19H0JmthVh/

Ο Γιάννης Στάνκογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα ξέφρενο πάρτι με Θρακιώτικη μουσική και πολύ χορό.

O Γιάννης Στάνκογλου έκλεισε τα 50 στις 10 Ιανουαρίου και το γιόρτασε με ποίηση, τραγούδι, χορό και ευγνωμοσύνη που κατάφερε να φτάσει σε αυτήν την ηλικία, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή. Ο ίδιος δέχτηκε ενθουσιασμένος τις ευχές στα social media από τους διαδικτυακούς του φίλους - διάσημους και μη - και δημοσίευσε για να τους ευχαριστήσει και να καλωσορίσει τη νέα προσωπική του χρονιά το ποίημα του Vladimir Μayakovsky «Σύννεφο με παντελόνια».

«Ποτέ από μικρός δεν πίστευα ότι θα φτάσω 50 χρόνων πίστευα όμως στην άγαρμπη ποίηση, στους πραγματικούς αλήτες, στο σύννεφο με παντελόνια, στην καθαρή αγάπη, στη θάλασσα και στο βουνο, στον αέρα και στους φίλους μου…50 ρεεεεεεε…..» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του ανήμερα των γενεθλίων του.

https://www.instagram.com/p/C15WrObNN7g/

«Τα 50 δεν έδειχναν ποτέ καλύτερα»

Ο ηθοποιός έκανε ένα ξέφρενο πάρτι το Σάββατο στο Faust Bar Theater για τα γενέθλιά του με πολλούς συναδέλφους και φίλους του να είναι καλεσμένοι. Εκεί τραγούδησε παραδοσιακά Θρακιώτικα τραγούδια μαζί με την μπάντα των Τhrax Punks (σ.σ μπάντα που συνδυάζει τη θρακιώτικη παραδοσιακή μουσική με την punk), νταούλια και τσαμπούνες.

https://www.instagram.com/reel/C2CdkLwtn5N/

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο σε αυτά, αφού στη συνέχεια χόρεψε με την καρδιά του υπό τον ήχο των Prodigy και του κομματιού No Good.

https://www.instagram.com/reel/C2GC66ptT-E/

Φυσικά, βλέποντας αυτά τα δύο βίντεο στο προφίλ του στο Instagram οι followers του δεν γινόταν να μην αφήσουν να εννοηθεί μέσα από τα σχόλιά τους πως πραγματικά τα πενήντα δεν έδειχναν ποτέ καλύτερα σε άνθρωπο.

Το πιο επικό σχόλιο, ωστόσο έκανε ένας follower του ηθοποιού γράφοντάς του στο βίντεο που χορεύει μόνος του: «Τύφλα να 'χει η ζεμπεκιά του Μπισμπίκη».

414296197_1760052637832552_5546162400270525749_n.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε αφήσει εποχή με το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει μπροστά στην Δέσποινα Βανδή στις αρχές του 2023, την ώρα που εκείνη τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με τις ΜΕΛΙSSES με πολλούς να τον αντιγράφουν στο TikTok.

Όπως και να 'χει ο Γιάννης Στάνκογλου γιορτάζοντας τόσο ένθερμα τα γενέθλιά του απέδειξε για ακόμα μια φορά πως η ηλικία είναι ένας αριθμός και πως η ζωή σίγουρα δεν τελειώνει στα 50.

https://www.instagram.com/p/C11ewJhtEDA/