Εμείς που μεγαλώσαμε με τον Αντώνη Παραρά, συγκλονιστήκαμε με τη νέα απώλεια

Πατούλια Κατερίνα
Εμείς που μεγαλώσαμε με τον Αντώνη Παραρά, συγκλονιστήκαμε με τη νέα απώλεια

27 χρόνια μετά το θάνατο του Αντώνη Παραρά, η μητέρα του Αριάδνη έχασε και την κόρη της Βίκυ στις 11/1.

«Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη , που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι «έφυγε» από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα». Αυτά ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη που μέσα από το Ράδιο Αρβύλα μίλησε για μια ακόμα μεγάλη απώλεια στην οικογένεια του καλού παιδικού του φίλου, μαζί με τον οποίο τον γνωρίσαμε το 1994. Η Βίκυ Παραρά ήταν συνταξιούχος της ΔΟΥ Ξάνθης, καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και ήταν αδερφή του μέλους των ΑΜΑΝ Αντώνη Παραρά, που είχε χαθεί πρόωρα το 1997 και έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου.

Ο Αντώνης είπε χαρακτηριστικά για την οικογένεια Παραρά:

1707296254122-533836915-kanakis-pararas-comfuzio_1.jpg

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εσάς στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Δεν έχουμε και καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αλλά όλο τέτοια πράγμα ακούμε τον τελευταίο καιρό

Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου, όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε στην οικογένεια, στη μητέρα τους, την Αριάδνη.

Αριάδνη, τι να σου πω; Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», είπε ο Κανάκης χαρακτηριστικά.

Από τα λόγια του Αντώνη Κανάκη καταλάβαμε γιατί ερωτεύτηκε την αγαπημένη του Επιστήμη Μπόνου

«Πέρασαν 27 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τη λευχαιμία»

kal_1-(1).jpg

Μια μέρα νωρίτερα ο Αντώνης, όπως κάνει κάθε χρόνο που η εκπομπή είναι στον τηλεοπτικό άερα, είπε χαρακτηριστικά για τον Παραρά και για τα 27 χρόνια από την απώλειά του.

Πέρασαν 27 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τη λευχαιμία, σε ηλικία 29 ετών, και απόψε 5/2 του είχαν ετοιμάσει ένα αφιέρωμα, στο τέλος της εκπομπής.

«Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Σήμερα είναι η μέρα. Ήταν 4 Φεβρουαρίου πριν από 27 χρόνια όταν ο Αντώνης έφυγε. Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, πόσο παιδί-διαμάντι ήταν. Τι ταλέντο, τι αξιόλογο παιδί και τι κούκλος… Xίλια-δυο πράγματα έχουμε πει. Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας.

Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν και παιδιά. Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε 27 χρόνια μετά πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης, ο συνονόματος στο μυαλό σου, θα του έλεγα: εντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει σβήσει σιγά - σιγά από μέσα μας.

Κι όμως… αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη, κυρίως, με τον συνονόματο. Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το Ράδιο Αρβύλα έτσι, γιατί σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί και όχι στο πλαίσιο του ότι πάντα μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί. Όχι.

Όσοι τον ήξεραν ξέρουν πολύ καλά τι λέω και πόσο μοναδικός ήταν ο συνονόματος, ο Αντώνης. Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου».


Ο ξεχωριστός Αντώνης Παραράς:

Για όλους εμάς τους Millenians που ξυπνούσαμε τα πρωινά στο STAR με Comfuzio στις οθόνες, το χιούμορ των Καλυβάτση, Κανάκη και Παραρά ήταν ξεχωριστό. Ο Παραράς ήξερε όμως ταυτόχρονα να είναι και καυστικός και αιχμηρός. Κι εκεί που οι υπόλοιποι έκαναν χαβαλέ, εκείνος πιο ώριμος κι από τα 29 του χρόνια έλεγε μόνο αλήθειες.

Για όλα εμάς τα σχολιαρόπαιδα, η παρέα του Comfuzio υπήρξαν pop είδωλα και η απώλεια του Παραρά τόσο νωρίς, δεν ξεπεράστηκε.

kal.jpg

Ο τρίτος της παρέας, Σωτήρης Καλυβάτσης είχε μιλήσει κι αυτός για τον φίλο του Αντώνη Παραρά και τη μεγάλη του απώλεια.

Οι Ράδιο Αρβύλα και ο Κανάκης έγιναν Νο1 trend στο Twitter αλλά το κοινό είναι διχασμένο