Ο Πέτρος Πυλαρινός επέστρεψε στο Tik Tok και οι fans αποθεώνουν την «πονεμένη» ερμηνεία του

Ο Πέτρος Πυλαρινός επέστρεψε στο Tik Tok και οι fans αποθεώνουν την «πονεμένη» ερμηνεία του

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός επέστρεψε πριν μερικές μόνο ημέρες στο Tik Tok και τα cover του μιλούν μόνα τους.

Επάνοδο στο Tik Tok εκανε ο τραγουδιστής Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος είχε σταματήσει να κάνει δημοσιεύσεις από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2023, οπότε και ήρθε ο χωρισμός από την παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Προσωπικά, ένα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια του Αντώνη Ρέμου…
Αντώνης Βαρδής, Βασίλης Γιαννόπουλος», έγραψε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά στο νέο του μουσικό cover, σε ένα τραγούδι που μιλάει για έναν χωρισμό στον οποίο η κοπέλα έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της.

Το δεύτερο τραγούδι, αποτελεί μια σύνθεση του ίδιου του Πυλαρινού και είναι εξίσου πονεμένο, ενώ δεν έλειψαν και οι fans που τάγκαραν τη Βάλια στο εν λόγω ποστ.

«Όλοι δε λένε είμαι καλά; Καλά είμαι και εγώ. Καλά, ελεύθερος... », είχε πει πριν έναν μήνα περίπου ο Πέτρος για την προσωπική του ζωή.

Ο χωρισμός του ζευγαριού:

Πέτρος και Βάλια υπήρξαν ζευγάρι για 3,5 χρόνια και ο χωρισμός έγινε γνωστός από τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος είχε πει:

«Η συνέντευξη αυτή είχε γίνει λίγες ημέρες πριν. Ένιωσα μια αμηχανία στη Βάλια, όταν τη ρώτησαν για τον Πέτρο, επειδή τη γνωρίζω καλά. Το έψαξα λίγο. Αυτή η σχέση δεν υφίσταται πλέον, έχει λήξει. Δεν είναι μαζί τα παιδιά μετά από κάποια χρόνια κοινής ζωής, έμεναν και κάτω από την ίδια στέγη. Πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Δεν μένουν πλέον μαζί. Είναι οριστικό. Υπήρξε μία φθορά. Έχουν χωρίσει σίγουρα έναν μήνα», είπε ο δημοσιογράφος, εξηγώντας πως ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε σε καλό κλίμα.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου από την άλλη, έκανε διακοπές την Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη και έχει ήδη κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις με τη νέα της σχέση.

1707383847249-203095364-valia.jpg

Ακόμα ένα break up για τη Βάλια

Ωστόσο, η παρουσιάστρια βιώνει έναν ακόμα χωρισμό, μιας και όπως ανακοίνωσε ο Φίλιππος Νικολάου, άκα Fipster, η Βάλια αποχώρησε και από την εκπομπή που παρουσίαζε στο Youtube στο στούντιο του Φίλιππου.

O ίδιος, σε έναν διάλογο όλο χιούμορ με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, άφησε υπονοούμενα για την κρίση που περνά η φιλία του με τη Βάλια!

«Η Βάλια τέλος, ρωτήστε τη Βάλια, εμείς δεν ξέρουμε, δεν παίρνουμε θέση και δεν κάνουμε δράματα», είπε ο Φίλιππος χαρακτηριστικά.

Η Καληφώνη με τον Μάστορα στη Νέα Υόρκη έκανε μια αποκάλυψη για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου