Η Καληφώνη με τον Μάστορα στη Νέα Υόρκη έκανε μια αποκάλυψη για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καληφώνη με τον Μάστορα στη Νέα Υόρκη έκανε μια αποκάλυψη για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη απολαμβάνουν τις διακοπές τους και μοιράζονται υπέροχα στιγμιότυπα. Το σχόλιο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και η αποκάλυψη του μοντέλου.

Με ένα ταξίδι στην Αμερική αποφάσισαν να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Αμέσως μετά το τέλος των γιορτινών του εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ο τραγουδιστής ένιωσε την ανάγκη για ένα ολιγοήμερο διάλειμμα μαζί με την σύντροφό του.

Οι δυο τους κυκλοφορούν συχνά μαζί δημόσια, ταξιδεύουν σε δημοφιλείς προορισμούς και δεν διστάζουν να πουν τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το ταξίδι Καληφώνη-Μάστορα στη Νέα Υόρκη

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μόνο για δύο στο «Μεγάλο Μήλο».

mastoras1.jpg

Ο frontman των Μελισσών δημοσίευσε μερικά Instagram-stories, με στίχους από το γνωστό τραγούδι του JAY-Z «Empire State of Mind» ενώ λίγο αργότερα το μοντέλο-influencer μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τι έχεις; Τίποτα! Η επική απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στις viral φωτό με τον Χρήστο Μάστορα

https://www.instagram.com/p/C12gStastaS/

Χρήστος και Γαρυφαλλιά έκαναν βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και επισκέφθηκαν το διάσημο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης «MοMA» όπου φωτογραφήθηκαν μαζί μπροστά σε ένα καθρέφτη. Η αγάπη τους για την τέχνη τους φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους δυο τους να είναι τελευταία αχώριστοι.

Η σχέση του ζευγαριού δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου με τους ίδιους να δηλώνουν από κοινού στους δημοσιογράφους πόσο καλά είναι αυτή την περίοδο στην προσωπική τους ζωή.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη», είχε δηλώσει το νεαρό μοντέλο πριν λίγους μήνες.

Πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε τον απολογισμό του 2023 γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram: «Το 2023 για εμένα ήταν από τις πιο fun χρονιές μου. Είμαι ευγνώμων που και το 2024 θα βλέπουμε τα ίδια ηλιοβασιλέματα».

mastoras2.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στην Αμερική.

Το σχόλιο Fipster- Χατζηθεοδώρου και η αποκάλυψη

Στην τελευταία ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη από τη Νέα Υόρκη οι φίλοι της ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σχολιάσουν με τον Fipster να γράφει χιουμοριστικά: «Ε είσαι και της τέχνης άλλωστε».

Screenshot-2024-01-09-101036.png

Ακολούθησε το σχόλιο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου η οποία έγραψε: «Όχι ρε δεν ζηλεύω», με την influencer να της απαντά: «ναι ξέρω γιατί δεν ήσουν εδώ πριν 5 μέρες».

Το μοντέλο-παρουσιάστρια φημολογείται ότι υποδέχθηκε τη νέα χρονιά στη Νέα Υόρκη, με την ίδια να κρατά για την ώρα σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά το ταξίδι της.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni