Στην δημοσκόπηση που έκανε στα social media της η Οικονομάκου για τον αδερφό της η απάντηση ήταν μία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην δημοσκόπηση που έκανε στα social media της η Οικονομάκου για τον αδερφό της η απάντηση ήταν μία

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με τον αδερφό της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και τα σχόλια για το πόσο όμορφο σόι είναι ήταν πολλά.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της τον Νικήτα, γι' αυτό και δέχθηκε με χαρά να είναι η νονά της κόρης του, τον περασμένο Μάιο στο Γύθειο της Λακωνίας. Η βάφτιση της Άρτεμις - Εύας ήταν η 3η φορά που η ηθοποιός κι επιχειρηματίας γίνεται νονά, όπως είχε γράψει ενθουσιασμένη σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram της μετά το τέλος του μυστηρίου.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε νονά της ανιψιάς της και δεν κρύβει την αδυναμία στον αδελφό της Νικήτα

https://www.instagram.com/p/CshMn1htvYI/

Μπορεί να μην βλέπουμε συχνά φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που περνάει η ίδια με τον μαθηματικό, καθώς ο Νικήτας Οικονομάκος προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όταν γίνεται αυτό οι followers της Αθηνάς Οικονομάκου δεν μπορούν να σταματήσουν να κάνουν likes και να σχολιάζουν πόσο «ομορφόσογο» είναι.

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τον αδερφό της και η δημοσκόπηση

Κάτι τέτοιο συνέβη λοιπόν, κι όταν η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε κάποιες νέες φωτογραφίες με τον αδερφό της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, στις οποίες φαίνονταν ιδιαίτερα χαρούμενοι παίρνοντας τις διάφορες πόζες.

Σε instagram story της μάλιστα, η ηθοποιός θέλησε να κάνει μια μικρή δημοσκόπηση στους followers της για να μάθει αν εκείνη κι ο αδερφός της μοιάζουν λίγο, πολύ ή καθόλου. Η απάντηση, ήταν μία, αφού όχι μόνο το 49% απάντησε πως μοιάζουν πολύ, αλλά πολλοί σχολιάζοντας την ανάρτησή της αναφέρθηκαν από μόνοι τους σε αυτή την ομοιότητα. Άλλωστε, είναι φανερό αν πρόσεξες τις φωτογραφίες πιο πάνω πως κι οι δύο έχουν το ίδιο γλυκό χαμόγελο με το χαρακτηριστικό λακκάκι στο μάγουλο.

Βέβαια, οι περισσότεροι ή μάλλον οι περισσότερες από τις followers της ηθοποιού σχολίασαν και το πόσο εμφανίσιμος άντρας είναι ο Νικήτας Οικονομάκος. Το πιο επικό σχόλιο, ωστόσο ήρθε από μια follower, η οποία πρότεινε στην Αθηνά Οικονομάκου να τον κάνει «giveaway».

Οι στιγμές που περνούν μαζί

Mπορεί όπως αναφέραμε πιο πάνω η Αθηνά Οικονομάκου να μην έχει πολλές φωτογραφίες στα social media της με τον αδερφό της, ωστόσο στην gallery που ακολουθεί θα δεις τις πιο ωραίες στιγμές της με εκείνον.