«Η αγάπη πονάει» λέει η Κατερίνα Καινούργιου και γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με total black look

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Η αγάπη πονάει» λέει η Κατερίνα Καινούργιου και γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με total black look

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια πολύ κομψή Αντι-Valentines εμφάνιση στο πλατό. Τα μηνύματα της παρουσιάστριας για την αγάπη και τον έρωτα.

Με τον δικό της τρόπο γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διανύει μια ανάμεικτη περίοδο της ζωής της.

Μπορεί η καριέρα της να έχει ανοδική πορεία ωστόσο η ίδια έχει εκφράσει αρκετές φορές το «παράπονο» που έχει για τα αισθηματικά της καθώς και την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια.

H «Katken» έστειλε Anti-Valentines μήνυμα

Πριν λίγες ώρες η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» δημοσίευσε μια σειρά από Ιnstagram-stories δείχνοντάς μας πώς χαλαρώνει στο καινούριο της σπίτι.

1707900630097-745916811-Screenshot-2024-02-14-101633.png

Έχοντας στο πλευρό της τον τετράποδο φίλο της, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές μελαγχολικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, τονίζοντας πως η αγάπη πονάει.

«Άφησέ την να σε πονέσει και μετά άστο να πάει», έγραψε η παρουσιάστρια στη φωτογραφία της.

Η total black εμφάνιση στο πλατό

Κόντρα στο κλασικό total red αποφάσισε να πάει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε είσοδο το πρωί της Τετάρτης (14/02) στο πλατό με total black look.

Για την περίσταση η παρουσιάστρια επέλεξε μια δημιουργία του Βασίλη Ζούλια σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μεγάλους χρυσούς κρίκους που την κολακεύουν ιδιαίτερα. Το κόκκινο κραγιόν έδωσε το απαραίτητο Valentine's touch στo look.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Μιλώντας πριν λίγους μήνες στις τηλεοπτικές κάμερες για τα προσωπικά της η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Άσε να έρθει πρώτα ο έρωτας στη ζωή μου και θα δούμε αν θα το μοιραστώ. Όταν βγαίνω έξω δεν πέφτουν όλοι ανάσκελα, ούτε μου την πέφτει όλο το σύμπαν. Έχω κάνει το πρώτο βήμα και μου βγήκε σε κακό. Έχω φάει επικές χυλόπιτες».

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα mini απολογισμό γράφοντας:

«Αντίο 2023… αυτή την χρονιά μέσα από τις αποτυχίες και τις δύσκολες στιγμές ανακάλυψα πιο πολύ από ποτέ ότι ορισμένα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας… 2024…σε παρακαλώ να μη μου πάρεις τίποτα απ’ ό,τι έχω. Εύχομαι ν’ αφήσεις στη θέση του όποιον αγαπώ και υπάρχει στη ζωή μου.

Εύχομαι να μου χαρίσεις για άλλη μια χρονιά αυτά τα αυτονόητα, που δε λογαριάζουμε και δεν εκτιμάμε, παρά μόνο όταν τα χάσουμε. Μην πειράξεις τίποτα λοιπόν! Κι αν θέλεις, φέρε αγάπη. Αγνή, αληθινή, χωρίς εμπόδια κ έναν …έρωτα της προκοπής… Αλλά και να μην έρθει…δεν πειράζει. Ας είμαστε καλά, γεροί και δημιουργικοί κ ας τολμάμε πιο συχνά ν’ αλλάζουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Το 2024 εύχομαι να μη μείνετε στάσιμοι…Να προχωράτε μπροστά. Να αγαπάτε τον εαυτό σας ,να αφήσετε πίσω ό,τι τοξικό σας βαραίνει και σας πληγώνει και να έχετε δίπλα σας μόνο όσους σας αγαπούν… Καλή χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές».

https://www.instagram.com/reel/C1hFYeIorYQ/

Πηγή κεντρικής: katken85