Οι νικητές και οι χαμένοι των SAG Awards

Οι νικητές και οι χαμένοι των SAG Awards

Τα βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών απονεμήθηκαν για άλλη μια χρονιά, φέρνοντας τα Oscar ακόμα πιο κοντά.

Από την περίοδο βραβείων που περνάμε τις τελευταίες μέρες, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η απονομή των SAG Awards.

Πρόκειται για τα ετήσια βραβεία που δίνει το Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actor's Guilt – SAG) στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς, και θεωρούνται από τα πιο σημαντικά στο Hollywood, καθώς οι νικητές των SAG έχουν σχεδόν εξασφαλισμένη την νίκη και στα Oscar. Φέτος ήταν η 17η τελετή απονομής τους και το κόκκινο χαλί αναστέναξε για άλλη μια φορά.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς, ήταν η Natalie Portman (Καλύτερη Α' Γυναικεία Ερμηνεία – «Black Swan»), ο Colin Firth (Καλύτερη Α' Αντρική Ερμηνεία – «The King's Speech») που κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες τους επίσης προτεινόμενους για το βραβείο, James Franco και Jesse Eisenberg, ο Christian Bale (Καλύτερη Β' Αντρική Ερμηνεία – «The Fighter»), ο Steve Buscemi (Καλύτερη Αντρική Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά – «Boardwalk Empire») που ανέτρεψε τις προβλέψεις που ήθελαν για φαβορί τον Hugh Laurie για το «House M.D.» και τον Michael C. Hall για το «Dexter», και η Melissa Leo (Καλύτερη Β' Γυναικεία Ερμηνεία – «The Fighter») που πήρε το βραβείο μέσα από τα χέρια της Mila Kunis («Black Swan»). Τέλος, το βραβείο για την Καλύτερη Συνολική Ερμηνεία, το πήρε το cast του «The King's Speech».

Κάτι μας λέει πως τα φετινά Oscar θα είναι τουλάχιστον ανατρεπτικά, οπότε μην βάζετε ακόμα σίγουρα στοιχήματα για κανέναν.