Ποια διάσημη οικογένεια σιχαίνεται ο Obama;

Ποια διάσημη οικογένεια σιχαίνεται ο Obama;

Μπορεί ο ίδιος, ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, να μην το δήλωσε επίσημα, η γυναίκα του όμως αποκάλυψε τη μεγάλη αντιπάθεια του άντρα της.

Είναι ο Πρόεδρος της Αμερικής και η κοινωνικοπολιτική ατζέντα του περιλαμβάνει οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα αλλά και στον κόσμο. Οτιδήποτε; Μάλλον όχι. Βλέπετε, ο Barack Obama δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για το τι γίνεται με τις αδερφές Kardashian και την υπόλοιπη οικογένειά τους.

Βέβαια ο Obama δεν βγήκε αυτοπροσώπως να κάνει αυτή τη δήλωση –η οποία παρεμπιπτόντως μας έκανε να τον εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο. Η Michelle Obama ανέλαβε να κάνει γνωστές τις προτιμήσεις του άντρα της, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο iVillage.com.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, ρωτήθηκε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης σχετικά με το τι συνηθίζουν να παρακολουθούν τα παιδιά της στην τηλεόραση και απάντησε πως δεν επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης ή του υπολογιστή τις καθημερινές, εκτός κι αν χρειάζονται για εργασίες του σχολείου. Παρ' όλα αυτά όμως, τα Σαββατοκύριακα της αρέσει να κάθεται με τις κόρες της και να χαζεύουν διάφορα προγράμματα στη τηλεόραση. Ένα από αυτά, είναι και το «Keeping Up With The Kardashians». Μια επιλογή, όμως, που δεν ενθουσιάζει τον πατέρα της οικογένειας.

«Ο Barack έχει πολλές απόψεις σχετικά με τις Kardashian, όχι και τις καλύτερες, και δεν του αρέσει όταν τις βλέπουμε στη τηλεόραση» είπε η Michelle στη συνέντευξη. «Εγώ όμως πιστεύω πως όταν μιλάμε μετά (με τα παιδιά)σχετικά με το τι έμαθαν από αυτά που είδαν και διαπιστώσω πως πήραν τα σωστά μαθήματα, πως, για παράδειγμα, αυτό ήταν τρελό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα».

Είναι κι αυτός ένας εναλλακτικός τρόπος διαπαιδαγώγησης, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε.