Η Δήμητρα Ματσούκα υπέκυψε στην τάση του καρέ και το νέο της κούρεμα είναι από τα καλύτερα ever

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δήμητρα Ματσούκα υπέκυψε στην τάση του καρέ και το νέο της κούρεμα είναι από τα καλύτερα ever

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και το νέο της hair look εμπνέει. Η κομψή εμφάνιση της ηθοποιού. 

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Δήμητρα Ματσούκα το Σάββατο (17/02), η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της Νέλλας στη σειρά «Ψυχοκόρες» αλλά και τη θεατρική παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» όπου πρωταγωνιστεί φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο ρόλος της στις «Ψυχοκόρες»

Για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» η ηθοποιός τόνισε: «Όλοι οι χαρακτήρες έχουνε πολυπλοκότητα, αυτό το οφείλουμε στο υπέροχο σενάριο, νομίζω από εκεί ξεκινάει όλη αυτή η καταπληκτική δουλειά. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά, είναι πολύπλευρος ρόλος ναι, είναι ακραία δραματικός αλλά έχει στιγμές που γίνεται και αστείος και εν αγνοία της βέβαια της ηρωίδας που υποδύομαι».

https://www.instagram.com/p/C1zY1e9tgqE/

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Ναταλία Γερμανού η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε πως ακόμα και μετά από τόσα χρόνια καριέρας η μητέρα της είναι αυστηρή κριτής της ωστόσο ο πιο αυστηρός παραμένει η ίδια, καθώς θέλει όσα κάνει να αρέσουν πρώτα σε εκείνη.

Το κομψό total white look

Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε total white σύνολο που απαρτιζόταν από στενό λευκό παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Οι nude ψηλοτάκουνες γόβες της ολοκλήρωσαν το look με τον πιο chic τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C3c1r7oIXLm/

Δήμητρα Ματσούκα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Πρόσφατα η ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, υιοθετώντας ένα μακρύ καρέ κούρεμα που την κολακεύει ιδιαίτερα. Το έντονο φιλάρισμα δίνει ένα ακόμα πιο νεανικό αποτέλεσμα και «δένει» αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Screenshot-2024-02-19-095810.png

Τα δώρα της Ναταλίας Γερμανού

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» η Δήμητρα Ματσούκα δέχθηκε δύο συμβολικά δώρα από την Ναταλία Γερμανού, με την οποία συνδέονται με πολυετή φιλία και εκτίμηση.

Screenshot-2024-02-19-102851.png

Η παρουσιάστρια χάρισε στην ηθοποιό το βιβλίο «Η μικρή μας πόλη», το οποίο την ενέπνευσε να γίνει ηθοποιός και ένα χρυσό κολιέ με τον τυχερό αριθμό «7».

Στο video που ακολουθεί θα δεις ολόκληρη τη συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Πηγή κεντρικής: dimitra_matsouka_official