Έλσα, Δώρα και Ρεγγίνα 17 χρόνια μετά τη Βέρα Στο Δεξί αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα κολλητές

Γεωργία Βλαχοπούλου
Έλσα, Δώρα και Ρεγγίνα 17 χρόνια μετά τη Βέρα Στο Δεξί αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα κολλητές

Οι 3 πρωταγωνίστριες της Βέρας Στο Δεξί πόζαραν σαν «Άγγελοι του Τσάρλι» στο Instagram, αποδεικνύοντας πως η φιλία τους στην πραγματική ζωή είναι τόσα χρόνια μετά πολύ δυνατή.

Η Βέρα Στο Δεξί ήταν μία από τις πολύ πετυχημένες απογευματινές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η καθημερινή δραματική σειρά του Mega ξεκίνησε να προβάλλεται το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2007. Για να καταλάβεις το μέγεθος της επιτυχίας της συγκεκριμένης σειράς, αν δεν είχε τύχει να την παρακολουθήσεις όσο προβαλλόταν, να σου πω πως ξεπερνούσε σε τηλεθέαση - με ποσοστό καθημερινά πάνω από το 30% - τη θρυλική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου που παιζόταν στον ΑΝΤ1. Η Λάμψη ήταν η μακροβιότερη σειρά στην ελληνική τηλεόραση, με 14 χρόνια καθημερινής προβολής και πάντα τα πιο υψηλα ποσοστά τηλεθέασης μέχρι που η Βέρα Στο Δεξί ήρθε για να «ταράξει» τα νερά.

https://www.instagram.com/p/CHn6TPJJgnJ/

Το reunion των τριών πρωταγωνιστριών

Γι' αυτό, βλέποντας το reunion των τριών - από τις τέσσερις - αγαπημένων πρωταγωνιστριών στο Instagram, οι fans της σειράς ενθουσιάστηκαν και αμέσως θυμήθηκαν τα χρόνια που παρακολουθούσαν τις εξελίξεις της Βέρας Στο Δεξί.

Η Ελισάβετ Μουτάφη (Έλσα), η Υρώ Λούπη (Δώρα) και η Μαριάννα Τουμασάτου (Ρεγγίνα) δεν ήταν τελικά φίλες μόνο στον «κόσμο» της Βέρας στο Δεξί αλλά είναι και στην πραγματική ζωή. Οι πόζες που τράβηξαν σαν «Άγγελοι του Τσάρλι» δεν ήταν επειδή βρέθηκαν τυχαία στο δρόμο και θεώρησαν καλό να απαθανατήσουν τη στιγμή αλλά επειδή οι τρεις τους, όπως κάνουν οι αληθινές φίλες, είχαν βγει μια βόλτα.

«Άπειρα τα χρόνια, άπειρες πόζες, άπειρη σαχλαμάρα, άπειρη αγάπη! Σχέσεις ζωής! Καλής ζωής!» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου αναδημοσιεύοντας στο προφίλ της τις φωτογραφίες τους, οι οποίες ήταν έμπνευση της Υρώς Λούπη, όπως είδαμε να λέει στους followers της: «…και έτσι όπως περπατάγαμε…είχα την φαεινή ιδέα». Και φυσικά, η Ελισάβετ Μουτάφη να επιβεβαιώνει στο δικό της προφίλ πως εκτός του ότι έχουν πολύ στυλ είναι φίλες καρδιακές, γράφοντας: «Σας αγαπάω πολύ πολλά χρόνια!!! Κρατάει χρόνια αυτή η κολωνια και τέτοια… Τρομάρα μας… έχουμε και στυλ!!!»

Οι τρεις γυναίκες είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω τους, αφού μόνο το χρώμα των μαλλιών της Μαριάννας Τουμασάτου έχει αλλάξει περισσότερο, με την ηθοποιό να έχει υιοθετήσει πλέον μια τελείως ξανθιά απόχρωση σε αντίθεση με το καστανό και το κόκκινο που είχε από τον πρώτο μέχρι τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Πάντως αυτό που πρόσεξε μια follower πολύ εύστοχα, ήταν η απουσία της Κάτιας Δανδουλάκη από αυτό το reunion, αφού ήταν η τέταρτη γυναίκα της παρέας στον ρόλο της Κλαίρης. Η υπόθεση αφορούσε τη ζωή τεσσάρων γυναικών που έχουν ένα κοινό μυστικό, το οποίο θα τους άλλαζε τη ζωή. Όλα ξεκινούν από τις προετοιμασίες του γάμου της Έλσας (Ελισάβετ Μουτάφη) με τον Στέφανο (Κωνσταντίνος Καζάκος) και τις αντιδράσεις του πατέρα του, Διαμαντή Αμιρά (Κώστας Καζάκος) που δεν ήθελε αυτός ο γάμος να συμβεί.

Όσον αφορά τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνίστριες που πόζαραν μαζί, η Ελισάβετ Μουτάφη είναι η Στάσα στο Προξενιό της Ιουλίας, η Μαριάννα Τουμασάτου είναι η πρωταγωνίστρια στην θεατρική παράσταση Το μπουφάν της Χάρλεϊ ή Πάλι Καλά και η Υρώ Λούπη μετά τη συμμετοχή της στη σειρα Ποιος Παπαδόπουλος το 2023, ασχολείται με τη δεύτερη μεγάλη αγάπη της πέρα από την υποκριτική που είναι η ανακύκλωση και οι DIY κατασκευές.

Η Υρώ Λούπη μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη και εμείς αντλούμε έμπνευση από τις DIY κατασκευές της