Η Υρώ Λούπη μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη και εμείς αντλούμε έμπνευση από τις DIY κατασκευές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Υρώ Λούπη μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη και εμείς αντλούμε έμπνευση από τις DIY κατασκευές της

Η Υρώ Λούπη αγαπά την ανακύκλωση και έχει φτιάξει τα πιο cool διακοσμητικά. 

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι millenials κάθε φορά που ακούμε το όνομα της Υρώς Λούπη, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στην τηλεοπτική Δώρα της σειράς «Βέρα στο δεξί».

Η δημοφιλής ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του MEGA ωστόσο έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, πρωταγωνιστώντας σε παραστάσεις και σειρές που αγάπησε ιδιαίτερα το κοινό.

Στα 52 της χρόνια, η Υρώ Λούπη είναι καλύτερα από ποτέ τόσο στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή και αυτό «βγαίνει προς τα έξω».

Η Υρώ Λούπη αγαπά την ανακύκλωση και εμείς τις δημιουργίες της

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας την μεγάλη της αγάπη, την ανακύκλωση.

https://www.instagram.com/p/C2t4A7Xo6uF/

«Συναντηθήκαμε πριν από πολλά χρόνια στα σκουπίδια! Πολλές φορές εκεί γίνονται ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Μια κούκλα ραπτικής που για κάποιον ήταν πλέον άχρηστη. Για μένα όμως ήταν θησαυρός! Κατά καιρούς της αλλάζω χρήση για να μην βαριέται. Αυτό το διάστημα είναι τέλειο φωτιστικό που αλλάζει outfit! Ανακυκλώστε και βάλτε φαντασία!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η καλλιτέχνης βρήκε στα σκουπίδια μια παλιά κούκλα ραπτικής και της έδωσε νέα πνοή, μετατρέποντάς την στο πιο cool φωτιστικό.

iro_loupi27.jpg

Η Υρώ Λούπη έχει μεγάλο ταλέντο στις μεταποιήσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα posts της αντλούμε έμπνευση για θέματα διακόσμησης και DIY κατασκευών.

iro_loupi25.jpg

Η Υρώ Λούπη «αποκάλυψε» το μυστικό για την τέλεια φωτογραφία αλλά όλοι πρόσεξαν το ίδιο πράγμα

Ένα γρήγορο scroll στον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο πολύ αγαπά την ανακύκλωση. Η ίδια συγκεντρώνει συχνά πλαστικά καπάκια τα οποία ανακυκλώνει στα ειδικά σημεία.

https://www.instagram.com/p/CfWBBPzrpQS/

Το μόνο σίγουρο είναι πως η φαντασία της Υρώς Λούπη «οργιάζει» όταν πρόκειται για DIY κατασκευές αφού φροντίζει με απλές κινήσεις να μετατρέπει αδιάφορα αντικείμενα σε custom-made θησαυρούς.

https://www.instagram.com/tv/Ce-l3BToIIN/

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω βίντεο στο οποίο η ηθοποιός μας έδειξε πως μια απλή, άχαρη ντουλάπα μπορεί να γίνει το πιο ιδιαίτερο έπιπλο στον χώρο σου.

https://www.instagram.com/tv/Ces2gxbFZpg/

Όσον αφορά τα μυστικά της νεανικής της εμφάνισης η Υρώ Λούπη έχει εξηγήσει πως οφείλεται στην υγιεινή διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με τακτική άσκηση.

«Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει» είχε τονίσει η ίδια άλλη φορά και η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι ο no1 παράγοντας, μαζί με το νερό, για μια λαμπερή, νεανική επιδερμίδα», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: iro_loupi_official