«Η Megan Fox μοιάζει αγνώριστη» λέει το κοινό του Χ και κάτι πάει λάθος με την απάντησή της

«Η Megan Fox μοιάζει αγνώριστη» λέει το κοινό του Χ και κάτι πάει λάθος με την απάντησή της

Πηγή: gettyimages

@richpolk

Πώς η Megan Fox έγινε το κεντρικό θέμα συζήτησης των People's Choice Awards.

Μπορεί τα People's Choice Awards να επισκιάστηκαν φέτος από τα BAFTA 2024, αφού οι περισσότεροι κινηματογραφικοί αστέρες βρίσκονταν στο Λονδίνο και δεν μπορούσαν να δώσουν το παρών στην Καλιφόρνια για την 49η τελετή των People's Choice Awards, ωστόσο η απονομή βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου στο επίκεντρο, λόγω της παρουσίας της Megan Fox.

https://www.instagram.com/p/C3heVSEucKr/

People's Choice Awards 2024: Το κοινό ψήφισε «Barbie» και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Jen Aniston

Η 37χρονη έφτασε στο Barker Hangar φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα, ενώ αίσθηση έκαναν τα ροζ μαλλιά της. Η εμφάνισή της στα βραβεία ακολούθησε τις φήμες που είχαν ξεκινήσει στο Super Bowl, οι οποίες σχετίζονταν με την εμφάνισή της και το ενδεχόμενο να έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

2024 People's Choice Awards - Show

Πηγή: gettyimages

@richpolk

Το κοινό, λοιπόν, δεν άργησε να αντιληφθεί την παρουσία της Megan Fox και άρχισε να σχολιάζει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Πολλοί από αυτούς παρομοίασαν την εικόνα της με εκείνη του φανταστικού χαρακτήρα της Tiffany Valentine, η οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία τρόμου με τίτλο «Bride of Chucky».

Ένας χρήστης του Χ (πρώην Twitter), για παράδειγμα, δημοσίευσε ένα post στο οποίο ανέφερε «γιατί η Megan θυμίζει Bride of Chucky;», ενώ κάποιος άλλος ρώτησε «Μήπως η Megan κάνει πρόταση στο Bride of Chucky;».

H μεταμφίεση της Megan Fox για το Halloween «εξόργισε» τους followers της για 2 λόγους

Γιατί η Megan Fox κατηγορήθηκε για ξενοφοβία

Πριν από την εμφάνιση στα People's Choice Awards, η Megan Fox είχε κατηγορηθεί για ξενοφοβία, μετά από σχόλιο που είχε κάνει στο Instagram, όπου παρομοίασε την εικόνα της με μία «ουκρανική φουσκωτή κούκλα».

Η πρωταγωνίστρια των «Transformers» απάντησε σε αρνητικά σχόλια που μίλησαν για την εμφάνισή της, μέσω Instagram την Τετάρτη, αποδίδοντας την αλλοίωση της εικόνας της σε μία σκιά. Η εξήγησή της δημιούργησε διαμάχη, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι στην πραγματικότητα μοιάζει με μία πολύ ακριβή sex doll από την Ιαπωνία.

«Ωχ θεέ μου, παιδιά, δείτε πόσο διαφορετική… δεν μοιάζω. Αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μια σκιώδης φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο που με έκανε να δείχνω σαν ουκρανική φουσκωτή κούκλα. Αφού στην πραγματικότητα μοιάζω σαν μία από αυτές τις πολύ ακριβές sex dolls σιλικόνης, που μπορείς να βρεις μόνο στην Ιαπωνία», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/C3WIw4KPzf9/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @meganfox