Η Megan Fox έγινε κοκκινομάλλα – Αλλά στην πραγματικότητα αυτή τη φορά

Μαρία Ροδίτη
Η Megan Fox έγινε κοκκινομάλλα – Αλλά στην πραγματικότητα αυτή τη φορά

Σου θυμίζει την Jessica Rabbit με περούκα; Κι όμως η Megan Fox άλλαξε χρώμα μαλλιών και εμφανίστηκε με νέο look στο Vanity Fair Oscar Party. Όσα αποκάλυψε ο hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος, για την αλλαγή αυτή.

Αν παρακολουθείς τη Megan Fox θα γνωρίζεις ότι λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά της. Δεν τα βάφει, όμως, αλλά προτιμά να δοκιμάζει περούκες και να φροντίζει το hair look της με τη βοήθεια του Έλληνα hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτου. Κάπως έτσι είχε γίνει και πριν μερικούς μήνες όταν την είδαμε με κόκκινα μαλλιά και λίγο αργότερα με κατάξανθα. Είχε πειραματιστεί με περούκες.

Τώρα, ωστόσο, και για την εμφάνισή της στο Vanity Fair Oscar Party που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου, η Megan Fox επέλεξε να… βάψει τα μαλλιά της και να πει «αντίο» στο μαύρο χρώμα, που έκανε την τέλεια αντίθεση με τα μπλε μάτια της. Ναι, η ηθοποιός είναι και επίσημα κοκκινομάλλα, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και η έμπνευση είναι η Μικρή Γοργόνα, όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος στο βρετανικό Glamour Magazine.

Σε ησυχία δεν κάθεται η Megan Fox – Τα κόκκινα μαλλιά και όλες οι φορές που έκανε makeover

Τι είπε ο Έλληνας hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος, για το νέο hair look της Megan Fox

Ο Δημήτρης Γιαννέτος διαπρέπει εδώ και μια δεκαετία περίπου στην Αμερική, όπου και αναλαμβάνει τα hair looks πολλών διασημοτήτων- ανάμεσά τους βρίσκεται και η Megan Fox. Μιλώντας, λοιπόν, στο βρετανικό digital magazine Glamour, ο Έλληνας hairstylist αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επιλογή του χρώματος στα μαλλιά της διάσημης ηθοποιού, αλλά και του χτενίσματος.

https://www.instagram.com/p/CpxgmKOOyC9

«Η Megan αποκάλυψε τα νέα της μαλλιά απόψε, τα οποία είναι copper red και πιο κοντά σε μήκος», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννέτος, εξηγώντας όμως ότι τα μαλλιά της ηθοποιού σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται κοντά, αλλά φτάνουν στους ώμους της. «Φοράει μια όμορφη μαύρη τουαλέτα, οπότε θέλαμε τα μαλλιά να δείχνουν αβίαστα απλά και μοντέρνα», πρόσθεσε ο Έλληνας hairstylist.

megan_fox_mallia.jpg

Τα μυστικά του look της Megan Fox στο Vanity Fair Oscar Party

Ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλυψε στο Glamour Magazine τα 3 προϊόντα που χρησιμοποίησε για το look της Megan Fox. «Ξεκίνησα χρησιμοποιώντας αφρό σε νωπά μαλλιά, στεγνωμένα με πετσέτα, με σκοπό να δώσω ''σώμα'' στα μαλλιά και να ανασηκώσω τις ρίζες. Στη συνέχεια, στέγνωσα τα μαλλιά τμηματικά χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα. Αφού ολοκλήρωσα με το στέγνωμα, χρησιμοποίησα ειδικό spray για να διατηρήσω τον όγκο», εξήγησε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

https://www.instagram.com/p/Cpvy4wdp-n9

Και πρόσθεσε: «Τελειώνοντας, ψέκασα τα μαλλιά με λακ, ώστε να διατηρηθούν όλη τη νύχτα στο Vanity Fair Oscar Party».