Ο Russell Crowe βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του κι όλοι μιλούν για την επιστροφή του Gladiator

Πατούλια Κατερίνα
Ο Russell Crowe βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του κι όλοι μιλούν για την επιστροφή του Gladiator
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Ο «αγνώριστος» Russell Crowe που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τελευταία, εξαφανίστηκε και οι fans του 59χρονου ηθοποιού είπαν «επιτέλους, επέστρεψε ο Gladiator».

Ο 59χρονος ηθοποιός Russell Crowe τρέφει μια μεγάλη αγάπη για το Twitter/ X κι εκεί συνεχίζει να διατηρεί επαφή με τον κόσμο που τον αγαπά.

Επιστροφή στον παλιό καλό Μονομάχο

Ο πρωταγωνιστής του Μονομάχου, 24 χρόνια μετά την πρώτη του μεγάλη επιτυχία ετοιμάζεται για δυναμικό comeback θυμίζει ξανά τον γόη του Hollywood που κάποτε γνωρίσαμε.

Τα τελευταία χρόνια ο Crowe είχε πάρει αρκετά κιλά και είχε υιοθετήσει ένα look με μακρύ μούσι, κάτι που ευτυχώς μετά από πέντε χρόνια αποφάσισε να αλλάξει.

«Ο ηθοποιός ετοιμάζεται, πρώτο ξύρισμα μετά από το 2019», έγραψε ο Russell για την σωστή μεταμόρφωση που έκανε για τις ανάγκες του επόμενου πρότζεκτ που ξεκινάει.

Εννοείται πως οι fans του ηθοποιού που σύντομα θα γίνει εξήντα, ενθουσιάστηκαν με την επιστροφή του παλιού καλού Μονομάχου, ο οποίος έχει χάσει και πολλά κιλά. Τα σχόλια ήταν επικά, με τον ηθοποιό να διαβάζει πως δείχνει 20 χρόνια νεότερος ενώ άλλοι τόνισαν πως βλέπουν το υπέροχο πρόσωπο του Russell ξανά μετά από τόσα χρόνια.

Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του

Και δεν είναι μόνο ένα το project που ετοιμάζει ο ηθοποιός μιας και τρέχει το The Beast In Me, το Nuremberg αλλά και το Land of Bad με τους αδερφούς Hemsworth.

Πάντως, ο Russell φροντίζει και την οικογένειά του, μιας και το καλοκαίρι τον είδαμε να κάνει διακοπές στην Ιταλία με τα παιδιά του. Εκεί ήταν και η πρώην σύζυγός του, η ηθοποιός Danielle Spencer, που φωτογράφισε τον Crowe με τους γιους του, Charles και Tennyson μπροστά στην Fontana Di Trevi.

https://www.instagram.com/p/C1tAaWPvEbL/

Το 2016, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα παιδιά του δε δέχθηκαν να μείνουν μαζί του στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στη Νέα Νότια Ουαλία, επιλέγοντας το σπίτι της μητέρας τους στο Σίδνεϊ με την εξής δικαιολογία:

«Οταν ρώτησα τα αγόρια είπαν ότι προτιμούν τα delivery από την πατρική φροντίδα μου. Δεν εξεπλάγην και πολύ» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο Τένισον και ο Τσαρλς έχουν μια τακτοποιημένη ζωή με τη μητέρα τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ράσελ Κρόου είχε επιβεβαιώσει τον Απρίλιο του 2018 μέσω Twitter ότι είχε πάρει οριστικά διαζύγιο από την πρώην του, έξι χρόνια μετά τη διάλυση του γάμου τους.

«Το διαζύγιο έχει τον τρόπο να σας κάνει να εξετάσετε πραγματικά τα πράγματα που είναι απαραίτητα στη ζωή - και τα πράγματα που δεν είναι. Μέσα από τη διαδικασία, έριξα μια ματιά γύρω και συνειδητοποίησα ότι είχα πολλά πράγματα. Πράγματα από την καριέρα μου και πράγματα γενικά. Κουτιά και κιβώτια με πράγματα, έτσι με το πνεύμα της φυγής προς τα εμπρός, στον καθαρό αέρα, εδώ είναι ένα μέρος αυτής της συλλογής», είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός όταν ξεπουλούσε πολλά υπάρχοντά του σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s με τίτλο «Η τέχνη του διαζυγίου»!

Το 2021, ο ηθοποιός είχε μιλήσει και για την απώλεια του πατέρα του στο Twitter όπου και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, παρότι ο ήλιος λάμπει και η καταρρακτώδης βροχή έχει μειωθεί, η ημερομηνία αυτή θα είναι για πάντα χαραγμένη με θλίψη. Ο αγαπημένος μου, ο όμορφος μπαμπάς μου, ένας από τους πιο ευγενικούς άντρες, έφυγε από τη ζωή. Κάνω αυτή τη δημοσίευση γιατί υπάρχουν άνθρωποι σε όλον τον κόσμο τους οποίους έχει αγγίξει με τα σπινθηροβόλα μάτια και την ευγενική του συμπεριφορά σε όλους και σε όλα και αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνουν γνωστά τα νέα αυτά.

John Alexander Crowe 13th Μαρτίου 1936- 30th Μαρτίου 2021.

Γεννημένος στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, πέθανε στο Coffs Harbour, NSW, το σπίτι του τα τελευταία 25 χρόνια. Αναπαύσου εν ειρήνη».