Νέο χρώμα και μήκος: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με νέο hair look ποζάρει στον «ναό» του σπιτιού της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νέο χρώμα και μήκος: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με νέο hair look ποζάρει στον «ναό» του σπιτιού της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που την κολακεύει ιδιαίτερα. Τα σπάνια πλάνα μέσα από το σπίτι της ηθοποιού.

Τηλεοπτικό comeback σε ένα εντελώς διαφορετικό project πραγματοποιεί φέτος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από το J2US όπου διαγωνίζεται μαζί με τον Ίαν Στρατή.

H δημοφιλής ηθοποιός-frontwoman των «Mama Sings Fire» δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο της επαγγελματικό βήμα και πρόσφατα πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, πιθανότατα για τις ανάγκες του show.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε καστανή και από εμάς είναι «ΝΑΙ»

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα που είχε μέχρι πρότινος στα μαλλιά της και απέκτησε μια καστανή απόχρωση, που της ταιριάζει πολύ.

Το μήκος των μαλλιών της ανανεώθηκε αισθητά με τη χρήση extensions και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως νεανικό και εντυπωσιακό.

penelope2.jpg

Τα τελευταία χρόνια η rockstar καλλιτέχνης έχει αφοσιωθεί στις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής της: την οικογένειά της, το τραγούδι και την υποκριτική. Οι αλλαγές στην εμφάνισή της έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως ακριβώς και εκείνη, με τα τελευταία της hair looks να αποπνέουν δυναμισμό, στυλ και sexiness.

penelope1.jpg

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε μερικές selfies με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας το girly τατουάζ που έχει στο μπράτσο αλλά και την αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα της.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η ηθοποιός διαθέτει μια τεράστια συλλογή παπουτσιών, με τη ντουλάπα-δωμάτιο που βρίσκεται στο σπίτι της να αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας.

https://www.instagram.com/p/Ch_3SDvMeuG/

Το φόρεμα της Βανδή στο J2US δίχασε το κοινό: Λατρεύτηκαν Αναστασοπούλου - Στρατής

Αναστασοπούλου- Στρατής είναι το νέο μεγάλο φαβορί του J2US

Αποθεωτικά σχόλια δέχθηκαν ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την εμφάνισή τους στο πρώτο live του J2US όπου ερμήνευσαν το «Holding out for a hero».

https://www.instagram.com/p/C3gNE8pISbC/

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και στη Μυρσίνη Κοντού για τα σχόλια που δέχθηκε μετά την εμφάνισή της στο show εξηγώντας: «Ο κύριος Αντωνιάδης δεν έχει πει κάτι κακό. Έχει πει κάτι, το οποίο έχει μία βάση. Παρ’ όλα αυτά, εδώ βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που είναι φιλανθρωπικό, καθένας έρχεται με το δισάκι του ανάλογα με το τι έχει μέσα», σχολιάζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή για τη διαφορά στην κριτική που δέχονται τα πρόσωπα του J2US».

https://www.instagram.com/reel/C3kKsGvItLQ/

Και πρόσθεσε: «Επειδή σε εμένα αναφέρθηκε κυρίως, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που 15 χρόνια τώρα προσπαθώ να τραγουδάω και είναι κοπλιμέντο να μου πουν ότι το κάνω καλά. Προσπαθώ πολλά χρόνια για αυτό αλλά δεν είμαι δισκογραφημένη τραγουδίστρια, οπότε όλο το υπόλοιπο δεν έχει καμία σημασία. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού ή κόντρας αλλά, ακόμα κι αν κάποιος νιώσει κάτι τέτοιο, καθένας απαντά και τοποθετείται ανάλογα με τις πεποιθήσεις του. Εμείς πάντως είμαστε πολύ καλά».

Πηγή κεντρικής: ndp