Των Φώτων σήμερα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει τριπλό λόγο να γιορτάζει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Των Φώτων σήμερα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει τριπλό λόγο να γιορτάζει

Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες και οι κούκλες κόρες τους.

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της Πηνελόπης Αναστασοπούλου αφού ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο έχει την ονομαστική του εορτή.

Η γνωστή ηθοποιός και ο μουσικός έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δύο τους κόρες, να αποτελούν συνδετικό κρίκο και παντοτινή αδυναμία τους.

Αναστασοπούλου και Μπερνάντο είναι το πιο ροκ ζευγάρι της εγχώριας showbiz

O αυθορμητισμός, το πάθος για την μουσική, η αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοκατανόηση αποτελούν μόνο μερικά από τα συστατικά της πολύτιμης σχέσης του Φώτη Μπερνάντο με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CYZMagpMZ5d/

Ο μουσικός θα γιορτάσει σήμερα έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του: την 46χρονη Πηνελόπη, την 7χρονη Λυδία και την 5χρονη Ηλέκτρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι 4 τους πραγματοποιούν mini οικογενειακές αποδράσεις, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι παραμένουν.

https://www.instagram.com/p/CnFWgf4LfyD/

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μία νέα αλλαγή στα μαλλιά της με την κόρη της να την «αντιγράφει»

«10 χρόνια. Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια... Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ... Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε! Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο», έγραψε πρόσφατα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Instagram με αφορμή την 10η επέτειο γνωριμίας τους.

https://www.instagram.com/p/Cwc-j1YMZ--/

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ανήμερα των γενεθλίων του συζύγου της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια πολύ τρυφερή αφιέρωση.

https://www.instagram.com/p/Cd8QDwCMxlP/

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια selfie φωτογραφία τους και έγραψε: «Ζωή μου. Στα έχω πει όλα πια και οι λέξεις δεν φτάνουν να σου εκφράσω την αγάπη, τον θαυμασμό και το σεβασμό που έχω για σένα. Σ' αγαπώ όσο πάει. Χρόνια πολλά, χρόνια υπέροχα δημιουργικά και ανέμελα. Δίπλα σου και μέσα μου για πάντα».

https://www.instagram.com/reel/C1XJOOfMcVL/

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τις κόρες του, χαρίζοντάς μας τρυφερές εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: penelopeanastasopoulou