Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μιλάει ανοιχτά για θέματα ταμπού και λέει πως «από τα 40 άρχισε το κακό» 

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μιλάει ανοιχτά για θέματα ταμπού και λέει πως «από τα 40 άρχισε το κακό» 

Όπως είπε, με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο κόρες, με αποτέλεσμα στο ίδιο σπίτι να ζουν ταυτόχρονα μία γυναίκα με εμμηνόπαυση (η ίδια) και δύο με έμμηνο ρήση. Ως εκ τούτου, ο άντρας της πολλές φορές «δυσανασχετεί» και παράλληλα απορεί με τη γυναικεία φύση. Πώς είναι σήμερα η διάσημη ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της (και) στους «στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη».

Καλεσμένη στο «Όλα για την Ζωή μας» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η γνωστή ηθοποιός (αν και ακριβοθώρητη πλέον) Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Το θέμα της ευζείν εκπομπής ήταν αυτή τη φορά οι ορμόνες, αν και κατά πόσο μπορούμε να ελέγξουμε τις ορμονικές μεταβολές και η σχέση τους με την ψυχική υγεία.

Η αγαπημένη κωμική, κατά κύριο λόγο, ηθοποιός, είναι πολύ επιλεκτική με τις τηλεοπτικές της δουλειές και τα τελευταία χρόνια δεν την έχουμε δει να παίρνει μέρος σε κάποια από τις προβαλλόμενες σειρές. Είχε όμως πρωταγωνιστήσει σε εμβληματικά έργα των προηγούμενων δεκαετιών και έχει κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου μέσα από ρόλους όπως αυτός που υποδύθηκε στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

https://www.instagram.com/reel/C3qNND5IhXr/

«Είμαι το ίδιο το ορμονικό πρόβλημα»

Χωρίς να έχει απεμπολήσει το χιούμορ με το οποίο τη θυμόμαστε, αυτοχαρακτηρίστηκε ως «η προσωποποίηση των ορμονικών διαταραχών», εξηγώντας πως έτσι ακριβώς νιώθει τελευταία. «Τελευταία νιώθω πως είμαι το ίδιο το ορμονικό πρόβλημα» δήλωσε γελώντας στο πλαίσιο της συζήτησής της με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«Δεν είμαι μόνο ηθοποιός νομίζω. Είμαι και γιατρός και ψυχολόγος και σήμερα με όσα θα σου πω, θα σου βάλω τα γυαλιά» συνέχισε με το ίδιο πηγαίο χιούμορ και στη συνέχεια η συζήτηση πήρε πιο προσωπική χροιά. Όπως είπε, με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο κόρες, με αποτέλεσμα στο ίδιο σπίτι να ζουν ταυτόχρονα μία γυναίκα με εμμηνόπαυση (η ίδια) και δύο με έμμηνο ρήση. Ως εκ τούτου, ο άντρας της πολλές φορές «δυσανασχετεί» και παράλληλα απορεί με τη γυναικεία φύση.

«Δεν μπορώ να πω ότι περνάω άσχημα. Μπορεί όμως να περνάνε οι γύρω μου. Οι γύρω μου υποφέρουν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να καταπιέζομαι. Έχω πολλά νεύρα και τα εκφράζω. Ξεσπάω. Είναι όπως η ταχυκαρδία που είσαι σε ένταση. Πριν την εμμηνόπαυση είχα αυτά τα γνωστά φουντώματα. Από τα 40 άρχισε το κακό» εξήγησε αναφερόμενη στο γνωστό σύμπτωμα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες στη φάση αυτή.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που της δημιουργούσαν οι εξάψεις στον ύπνο. «Πάντα είχα πολύ ήρεμο και εύκολο ύπνο και όλοι με ζήλευαν γι' αυτό. Ε, ξαφνικά αυτό σταμάτησε. Μέσα στη νύχτα φούντωνα, σαν να καίγομαι και σηκωνόμουν να ανοίξω τα παράθυρα» είπε.

https://www.instagram.com/p/C3snzf9oGH7/

Η διάγνωση με υποθυρεοειδισμό

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την πρόσφατη διάγνωσή της με υποθυρεοειδισμό. Όπως είπε, δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τη δέουσα θεραπεία γιατί διαγνώστηκε μόλις λίγες ημέρες πριν. «Ένιωθα πάλι ταχυκαρδίες και ένα σφίξιμο. Σαν να πάλλεται ο λαιμός μου και μια έντονη δυσφορία όταν ξάπλωνα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός κατάφερε να μιλήσει για πολλά θέματα που δυστυχώς ακόμη διστάζουμε να μιλήσουμε «ανοιχτά», θεωρώντας ίσως πως η εμμηνόπαυση συνεπάγεται και τη μερικώς «απόσυρση» της γυναίκας από τη δραστήρια ζωή. Η ίδια ωστόσο αποτελεί και την πιο τρανταχτή απόδειξη ότι αυτό δεν ισχύει, χάρη στη ζωντάνια, το ταπεραμέντο και το χιούμορ της.

Ας δούμε λοιπόν και άλλα πλάνα με πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε και όλοι έχουμε κατά κάποιον τρόπο αντιγράψει, «κλέβοντας» τις επικές ατάκες της.

Χιουμοριστικό video με τη νεαρή ηθοποιό, Κατερίνα Παναγιωτοπούλου, που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο project R και στην παράσταση «Ξανά- πέφτει η νύχτα στο Πικέρμι» του Αντρέα Αριστοτέλους και του Γιάννη Κλειδέρη

https://www.instagram.com/reel/C3dXMgaMidm/

Αναρτήσεις από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

https://www.instagram.com/reel/CyLU1m8Izvh/
https://www.instagram.com/p/CreDBvPLDpY/