Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά και στο σπίτι της θα παίζουν πλέον δύο εγγόνια

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά και στο σπίτι της θα παίζουν πλέον δύο εγγόνια

Το καλόγουστο σπίτι της δημοσιογράφου που έγινε για δεύτερη φορά γιαγιά.

Για δεύτερη φορά γιαγιά έγινε η Πόπη Τσαπανίδου προ ολίγων ημερών, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που η οικογένειά της μεγάλωσε. Παρόλο που δεν είχε γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της κόρης της, Μαρίνας, η ευχάριστη είδηση της γέννας κυκλοφόρησε αμέσως εντός και εκτός social media. Φυσικά, το γνωστοποίησε η ίδια η χαρούμενη μαμά μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης.

«41 εβδομάδες και 3 μέρες, ατέλειωτες επισκέψεις στον γυναικολόγο όπου δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόσωπό του γιατί το έκρυβε και 30 επιπλέον κιλά για τη μαμά, ο Αουρέλιο ξεπρόβαλλε από την κοιλιά μου και μας έκανε οικογένεια των 4!», έγραψε στη λεζάντα της.

https://www.instagram.com/p/C3sweLKr-ld/

Θυμίζουμε ότι, η Μαρίνα ζει με τον σύζυγό της, Βιτόριο, στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ. Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, που ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021, ενώ τον Αύγουστο του 2022 παντρεύτηκαν στην Τήνο επισημοποιώντας και με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CiDjnXzrNxd/

Θυμίζουμε επίσης πως η 56χρονη δημοσιογράφος -που οι φήμες θέλουν να επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση και στην ενημερωτική ζώνη μετά την ενασχόλησή της με την πολιτική, υπήρξε παντρεμένη με τον ηλεκτρολόγο Ευτύχη Μανωλαράκη (απεβίωσε το 1991 έπειτα από ατύχημα) με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες, την Εύα (γενν. 13 Ιουνίου 1988) και τις δίδυμες Μαρίνα και Ευτυχία (γενν. 23 Οκτωβρίου 1991).

Το 2021 έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, αποκτώντας έναν εγγονό από την κόρη της, Μαρίνα.



«Έχω προετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό για να γίνω γιαγιά! Δεν είναι οξύμωρο, όταν το παιδί σου κάνει παιδί, είσαι γιαγιά. Ο εγγονός μου θα λέγεται Ettore, είναι ο Έκτορας στα ιταλικά. Θα ζει στην Ολλανδία. Είναι στην Ολλανδία η κόρη μου. Είναι δύσκολο να ζήσω την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιορισμών. Θα γεννήσει εκεί και φυσικά θα βρίσκομαι στο πλευρό της», είχε πει πριν τρία χρόνια η ίδια στο Instagram της όταν η κόρη της ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όπως είναι φυσικό, η Πόπη Τσαπανίδου είναι πλέον μια τρισευτυχισμένη γιαγιά εις διπλούν και ανυπομονεί να δει τα εγγόνια της να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται και να «ανθίζουν» το καθένα με τον δικό του τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως και στο δικό της σπίτι θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές- αναπροσαρμογές, για τις ημέρες που θα φιλοξενούνται εκεί η οικογένεια της κόρης της και τα παιδιά της.

Μέχρι τότε όμως, παραμένει μια καλόγουστη οικία στα Βόρεια Προάστια. Το σπίτι της στην Κηφισιά είναι ήσυχο, ευήλιο, με κυρίαρχο χρώμα το λευκό και τις γήινες αποχρώσεις. Γεμάτο βιβλία και πολύχρωμα έργα τέχνης, όλα μοιάζουν τακτοποιημένα και στη σωστή σειρά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η διακριτική πολυτέλεια στο σαλόνι της, με τους πίνακες, τα καλόγουστα διακοσμητικά, τον μεγάλο γκρι καναπέ, την τραπεζαρία και φυσικά το τζάκι.

https://www.instagram.com/p/CGITfLbAWE4/
https://www.instagram.com/p/B-uHRjqAHDb/
https://www.instagram.com/p/B-VAhM7gbXy/
https://www.instagram.com/p/B7gTgUFgUtQ/
https://www.instagram.com/p/BdZwM3_jMrU/

Εξίσου ξεχωρίζει και η σύγχρονη, μοντέρνα κουζίνα της στην οποία η δημοσιογράφος φαίνεται να περνά αρκετές ώρες απολαμβάνοντας να μαγειρεύει.

https://www.instagram.com/p/B9zkNgEA43W/
https://www.instagram.com/p/BZEMqH2jug3/