J2US: Η JLo της Ελλάδας, Δέσποινα Βανδή, «έπαθε» Ariana Grande και όλοι κοίταζαν τα χέρια της

J2US: Η JLo της Ελλάδας, Δέσποινα Βανδή, «έπαθε» Ariana Grande και όλοι κοίταζαν τα χέρια της

Τα XXL νύχια της, αλλά και οι εμφανίσεις των Σταυροπούλου- Γαρμπή.

Το δεύτερο live του φετινού κύκλου του Just the 2 of Us προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το show που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ευχάριστο πάρτι και μια ξέφρενη παρέα για όσους επιλέξουν να περάσουν στο σπίτι το Σαββατόβραδό τους, έληξε με μια αποχώρηση. Την πρώτη αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου ζευγαριού για τη φετινή σεζόν, αφού το πρώτο live ήταν αναγνωριστικό, προκειμένου να συστηθούν τα καινούρια ζευγάρια στο κοινό.

Και ενώ όλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή για να κερδίσουν εντυπώσεις κριτών και τηλεθεατών, κάποιοι δεν θα διαγωνιστούν ξανά. αποτέλεσμα. Αυτοί εν τέλει ήταν o Ραφαήλ Καρυωτάκης και η Joanne.

https://www.instagram.com/p/C3v9Mf_IZW4/

Ας μην γελιόμαστε όμως. Η πλειοψηφία των γυναικών που έκατσαν μπροστά από τις οθόνες τους το βράδυ του Σαββάτου, δεν ήθελε απλά να δει αναγνωρίσιμους ανθρώπους να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι. Φυσικά ήθελε και αυτό, γιατί είναι ομολογουμένως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρουσες είναι οι στιλιστικές επιλογές των κυριών της κριτικής επιτροπής. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Καίτη Γαρμπή.

Κάθε μία με το δικό της στιλ και ταπεραμέντο, όλες πέτυχαν να αποσπάσουν τα βλέμματα και να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, μιας και είναι κοινό μυστικό ότι τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούν και τους βασικούς πρωταγωνιστές του show.

Ας δούμε λοιπόν τι επέλεξαν από στιλιστική άποψη, αλλά και από πλευράς μακιγιάζ- μαλλιών για το δεύτερο live show του Just the 2 of Us.

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή υπήρξε επηρεασμένη από πολλά διεθνή beauty trends. Ωστόσο, στιλιστικά δεν ξέφυγε πολύ από τα ρούχα που την έχουμε συνηθίσει να επιλέγει τόσο σε ύφος όσο και σε απόχρωση. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα glamorous λιλά outfit με πολλές νότες πολυτελείας, όπως οι παγέτες και τα πούπουλα. Σε στενή γραμμή και με τελείως κλειστό ντεκολτέ, ταίριαζε άψογα με τα κοσμήματά της. Αυτά δεν ήταν άλλα από ένα ζευγάρι μεγάλα, περίτεχνα ασημένια σκουλαρίκια αλλά και ένα εξίσου εκκεντρικό, μεγάλο ασημένιο δαχτυλίδι.

Ερχόμενοι στις beauty επιλογές της, φαίνεται επηρεασμένη από δύο pop είδωλα της διεθνούς μουσικής σκηνής: Την Ariana Grande αφενός, στην οποία παρέπεμψε ξεκάθαρα το χτένισμά της και την Billie Eilish αφετέρου, στην οποία και παρέπεμπε το μανικιούρ της. Το half up πιάσιμο των μαλλιών είναι ξεκάθαρα ένα πολύ ενδιαφέρον beauty trend, το οποίο έχει ένα ακόμη "ατού" για όποια το προτιμήσει: Χαρίζει άμεσα ένα lifting εφέ, ανασηκώνοντας διακριτικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τονίζοντας το "γατίσιο" βλέμμα.

Τα νύχια της τραγουδίστριας έκαναν matchy matchy με τη λιλά απόχρωση του outfit της και ήταν ιδιαίτερα μακριά σε μυτερό σχήμα. Την παράσταση για ακόμη μια φορά έκλεψε και η έντονη γραμμή eyeliner που τόνισε το βλέμμα της με τον καλύτερο τρόπο.

423599911_1566661640797311_4423239799480730569_n.jpg

Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου με το δικό της ξεχωριστό ταπεραμέντο, έκανε για ακόμη μια φορά μια σέξι εμφάνιση. Επενδύοντας στο βαθύ V ντεκολτέ με μακριά μανίκια, επέλεξε ασημί τουαλέτα σε μακρύ μήκος με πούλιες. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια- κρίκους. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε επιμελώς ατημέλητο μακρύ καρέ, με πολύ όγκο και φυσική κίνηση, που της προσέδιδαν νεανικότητα και φρεσκάδα, ενώ στο μακιγιάζ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο βλέμμα της. Ιριδίζουσα σκιά και έντονο eyeliner σε συνδυασμό με pinky ρουζ και ροζ- nude χείλη με τονισμένο περίγραμμα, ήταν ο go- to τρόπος της για να ξεχωρίσει.

423599705_1729623884233061_1831626656040077268_n.jpg

Καίτη Γαρμπή

Τέλος, η Καίτη Γαρμπή επένδυσε στη δύναμη του κόκκινου. Γιατί ως γνωστόν, "when in doubt, wear red". Μάλιστα, επειδή η τραγουδίστρια γνωρίζει πολύ καλά ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, δεν παρέλειψε να είναι και το ποτήρι της σε κόκκινη απόχρωση. Επέλεξε λοιπόν ένα κόκκινο outfit στην πιο έντονη απόχρωση του passion red, το οποίο συνδύασε με γάντια στην ίδια απόχρωση. Με έμφαση στους ώμους και επένδυση με βάτες, την έκανε να δείχνει ακόμη πιο δυναμική, με επιρροές από το διεθνώς αγαπημένο power dressing. Τα κοσμήματά της, φορεμένα στα δάχτυλά της πάνω από τα γάντια- κάνοντας εξαίσια αντίθεση- ήταν τρία ασημένια δαχτυλίδια.

Το μακιγιάζ της κυμαινόταν σε πιο ήπιους τόνους, αποτελούμενο από smokey eyes και πολύ διακριτικό nude κραγιόν.

423455119_936178224395398_6096949199015599556_n.jpg