Η Ellie Goulding επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Caspar Jopling

Η Ellie Goulding επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Caspar Jopling

Η 37χρονη τραγουδίστρια και ο 32χρονος έμπορος έργων τέχνης ενώθηκαν με ιερά τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή γεμάτη διάσημους καλεσμένους πριν από πέντε χρόνια.

Είναι επίσημο: Η Ellie Goulding ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον σύζυγό της Caspar Jopling. Η 37χρονη τραγουδίστρια και ο 32χρονος έμπορος έργων τέχνης ενώθηκαν με ιερά τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή γεμάτη διάσημους καλεσμένους πριν από πέντε χρόνια.

Το 2021 καλωσόρισαν στη ζωή το παιδί τους, τον γιο τους Arthur. Δημοσιεύοντας μια δήλωση στα stories της στο Instagram, η Goulding είπε ότι δεν είχε «άλλη επιλογή» από το να ανακοινώσει επισήμως ότι έχουν χωρίσει εδώ και «αρκετό καιρό».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε: «Δεδομένων των πρόσφατων δημοσιευμάτων, αισθάνομαι ότι δεν μου έχει μείνει άλλη επιλογή από το να σας ενημερώσω όλους ότι ο Caspar και εγώ χωρίσαμε πριν από λίγο καιρό. Παραμένουμε οι πιο στενοί φίλοι και γονείς του γιου μας, τον οποίο θα μεγαλώσουμε μαζί με γνώμονα το συμφέρον του. Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την οικογενειακή μας ιδιωτική ζωή και ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους ανθρώπους που σέβονται τις επιθυμίες μας - δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω».

Έκανε επίσης repost μια ιστορία που είχε δημοσιεύσει ο Jopling στον λογαριασμό του στο Instagram, επιβεβαιώνοντας επίσης τον χωρισμό τους.

Το κείμενο έγραφε: «Γεια σας παιδιά - ελπίζω να έχετε μια καλή μέρα. Αισθάνομαι (δυστυχώς) ότι πρέπει να πω κάτι για την τρέχουσα σχέση μου και της Ellie... που ελπίζω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να εξαφανίσει τις τελευταίες εικασίες των tabloids. Η Ellie και εγώ πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε πριν από λίγο καιρό. Η στενή οικογένειά μας και οι κοντινοί μας φίλοι το γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό - αν και επιλέξαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε για να το κρατήσουμε μυστικό. Η Ellie και εγώ παραμένουμε οι πιο στενοί φίλοι, και κυρίως οι γονείς του καλύτερου παιδιού στον κόσμο, του Arthur. Αυτή είναι η τελευταία φορά που θέλω να μιλήσω γι' αυτό το θέμα - και σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή τη δική μου και της Έλλης. Ευχαριστώ πολύ. Caspar».

Θυμίζουμε ότι η λαμπερή γαμήλια τελετή τους στο York Minster το 2019, περιελάμβανε μια εντυπωσιακή λίστα καλεσμένων, από αστέρες της ποπ μέχρι μέλη βασιλικών οικογενειών. Διασημότητες όπως η Katy Perry, ο Orlando Bloom, ο James Blunt, η Sienna Miller, ο Jimmy Carr και η καλλιτέχνης Tracey Emin έδωσαν το "παρών".

Οι πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice ήταν επίσης καλεσμένες μαζί με τη μητέρα τους Sarah, δούκισσα της Υόρκης και τον σύζυγο της Eugenie, Jack Brooksbank, ο οποίος ήταν ένας από τους κουμπάρους.