Ο ΣΚΑΙ φλερτάρει με την Ευγενία Μανωλίδου

Ο ΣΚΑΙ φλερτάρει με την Ευγενία Μανωλίδου

Η είδηση αυτή διέρρευσε στα δημοσιογραφικά στέκια την ημέρα παρουσίασης του προγράμματος του ΣΚΑΙ αρχές της εβδομάδας. Η σκέψη υπάρχει αλλά η υλοποίηση της είναι εφικτή;

Η Ευγενία Μανωλίδου με όλες τις εξελίξεις φέτος έμεινε εκτός τηλεοπτικού σκηνικού. Το αντιμετώπισε όμως ως κυρία και δε βγήκε να εκφράσει κανένα παράπονο. όχι βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους οτι είχε και το δικαίωμα να το κάνει με την κριτική που δέχτηκε μετά την περσινή σεζόν. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο οτι το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί να εντάξει στιο δυναμικό του την όμορφη Ευγενία με μια εκπομπή στην ζώνη του Σαββατοκύριακου που θα έχει στοιχεία info με ψυχαγωγία. Η ζώνη του Σαββατοκύριακου αν και στην παρουσίαση του προγράμματος ακούσαμε οτι θα έχει πολλά ντοκιμαντέρ, μάθαμε οτι έχει και ένα κενό κάποιες ώρες που ο σταθμός επιθυμεί να τονώσει με ένα πρόσωπο επίκαιρο και δημοφιλές.

Μετά την Νόνη Δούνια, την Εύα Αντωνοπούλου και την Δέσποινα Καμπούρη στην λεγόμενη ελαφριά ψυχαγωγία με εκπομπές όμως που έχουν να κάνουν με χρηστικά θέματα μητέρας, γυναίκας και την καθημερινότητας, σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι προγράμματος την Ευγενία και τις επόμενες μέρες αν δε το έχουν πράξει ήδη θα θελήσουν να μιλήσουν με την σύζυγο του Άδωνη Γωργιάδη. Απο το περιβάλλον την πρώην παρουσιάστριας που θελήσαμε να ρωτήσουμε αν θα έλεγε ναι σε μια τέτοια πρόταση εισπράξαμε άρνηση με μια μικρή επιφύλαξη. Τι συμπέρασμα βγαίνει άρα; Φοβάται ή δε θέλει να ρισκάρει πάλι με μια εκπομπή που μπορεί να μην πετύχει; Οι επόμενες μέρες θα δείξουν. Διάθεση και πρόθεση απο το κανάλι υπάρχουν. Το αν θα ενδώσει η κυρία Μανωλίδου θα το αποφασίσει η ίδια που κρατάει ως μυστικό αυτή την περίπτωση συνεργασίας.