Η Miranda Kerr έγινε μαμά για τέταρτη φορά και ο σύζυγός της αποκάλυψε το όνομα του μωρού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Miranda Kerr έγινε μαμά για τέταρτη φορά και ο σύζυγός της αποκάλυψε το όνομα του μωρού

H Miranda Kerr έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και μαζί με τον σύζυγό της, Evan Spiegel πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Τρισευτυχισμένη είναι η Miranda Kerr καθώς πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Evan Spiegel.

H Miranda Kerr έγινε μαμά για τέταρτη φορά

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στο Snapchat, με τον CEO της πλατφόρμας να δηλώνει ένας τρισευτυχισμένος μπαμπάς.

Το διάσημο μοντέλο και ο CEO του Snapchat παντρεύτηκαν το 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους. Η Kerr έχει έναν ακόμα γιο από τον γάμο της με τον Orlando Bloom.

https://www.instagram.com/p/C1PTPnaOkLj/

O Evan Spiegel είναι ένας τρισευτυχισμένος μπαμπάς

Πριν από μερικές ώρες ο σύζυγος της Miranda Kerr, Evan Spiegel ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας στο Snapchat: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άφιξη της μικρής μας αχτίδας του ήλιου, Pierre Kerr Spiegel. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον τέταρτο γιο μας στην οικογένειά μας. Νιώθω τόσο ευλογημένος».

https://www.instagram.com/p/CzX1890upLv/

Το συμβολικό όνομα που επέλεξε το ζευγάρι για το νεογέννητο

Η επιλογή του ονόματος του νεογέννητου μόνο τυχαία δεν είναι καθώς αποτελεί φόρο τιμής στον παππού του μοντέλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

kerr10.jpg

Στο παρελθόν η Kerr έχει αναφερθεί δημόσια στον παππού της χαρακτηρίζοντάς τον «βράχο» της οικογένειας. Μετά την απώλειά του το top model είχε δηλώσει πως το πνεύμα του θα συνεχίσει να ζει μέσα από την οικογένειά τους και όλους αυτούς που αγαπούσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People για τη μητρότητα η Kerr τόνισε πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για τους τρεις γιους της.

«Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που έχω τρία καλόκαρδα αγόρια με καλούς τρόπους», είπε αρχικά το top model.

Όταν της ζητήθηκε να περιγράψει τι ξεχωρίζει στην καθημερινότητα με τα παιδιά της, η 40χρονη εξηγεί ότι βλέπει πόσο διαφορετικά είναι τα τρία παιδιά της.

«Απλώς βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους και το γεγονός ότι είναι όλοι πολύ διαφορετικοί. Έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και απλώς φέρνουν κάτι στο τραπέζι που τους είναι μοναδικό», παραδέχθηκε το διάσημο μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com