O Sam Asghari μιλά για την Britney Spears όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε χωρισμένος άνδρας

Τζένη Ντεμιράι
O Sam Asghari μιλά για την Britney Spears όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε χωρισμένος άνδρας

«Η Britney Spears θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου, ένα κεφάλαιο της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της pop star, Sam Asghari.

Για το διαζύγιό του με την Britney Spears μίλησε ο πρώην σύζυγος της pop star, Sam Asghari, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

O 30χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν ευλογία που μοιράστηκε τη ζωή του με την Britney για μεγάλο χρονικό διάστημα, δείχνοντας τον σωστό τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε όλοι να αντιμετωπίζουν έναν χωρισμό.

O Justin Timberlake έκανε comeback με το «Selfish» αλλά οι fans της Britney Spears τον «έκαψαν»

«Οι άνθρωποι χωρίζουν και οι άνθρωποι προχωρούν», σημείωσε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι ένας χωρισμός είναι απλώς μέσα στη ζωή.

Σου υπενθυμίζουμε ότι ο Asghari κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την 42χρονη Spears τον Αύγουστο του 2023, επικαλούμενος αγεφύρωτες διαφορές, οι οποίες δεν κατάφεραν να επιλυθούν. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2017, μετά τη συνεργασία τους στο βίντεο κλιπ του «Slumber Party». Τον Σεπτέμβριο του 2021 επισημοποίησαν τη σχέση τους, παίρνοντας την απόφαση να αρραβωνιαστούν, ενώ τον Ιούνιο του 2022 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιλώντας στο People, o Asghari δήλωσε ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο τα ζευγάρια μιλούν άσχημα ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό τους και για αυτόν τον λόγο δεν σκοπεύει να το κάνει με την Britney Spears.

«Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να κάνω, επειδή δεν είχα τίποτα άλλο παρά μια καταπληκτική εμπειρία και μια υπέροχη ζωή, και αυτό θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου, ένα κεφάλαιο της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Asghari υπήρξε το ίδιο αξιοπρεπής και στις δηλώσεις που έκανε στο Instagram μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου. Τότε είχε γράψει «Μετά από έξι χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας μαζί. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα για πάντα».

Η Britney Spears τα παράτησε όλα & κάνει διακοπές στον επίγειο παράδεισό της στη Γαλλική Πολυνησία

britney-sp__5_.jpg

Όσα η Britney έγραψε για τον Sam Asghari πριν χωρίσουν

«Εκτιμώ το πόσο σταθερός είναι. Μου αρέσει που δεν πίνει καν», αναφέρεται για τον Sam Asgari στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου The Woman in Me. Ενώ σε άλλο σημείο τονίζει ότι η Spears και o Asghari συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Slumber Party, τον Οκτώβριο του 2016, κατάλαβε αμέσως ότι τον ήθελε στη ζωή της.

«Η χημεία ανάμεσά μας ήταν τρελή. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα χέρια μας μακριά ο ένας από τον άλλον», γράφει, ενώ μιλά και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο 29χρονος γυμναστής στην απόφασή της να μιλήσει για την 13χρονη κηδεμονία της. Στεκόμενος δίπλα της και κρατώντας την από το χέρι στο δικαστήριο του 2021, έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του.