Η Britney Spears τα παράτησε όλα & κάνει διακοπές στον επίγειο παράδεισό της στη Γαλλική Πολυνησία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Britney Spears τα παράτησε όλα & κάνει διακοπές στον επίγειο παράδεισό της στη Γαλλική Πολυνησία
2019 Invision

Η Britney Spears κάνει διακοπές μακριά από όλους και όλα, σε πολυτελές θέρετρο. Το εντυπωσιακό κατάλυμα της τραγουδίστριας στην Γαλλική Πολυνησία.

Χαλαρές και ανέμελες στιγμές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνει τα τελευταία 24ωρα η Britney Spears, η οποία βρήκε τον επίγειο παράδεισό της στη Γαλλική Πολυνησία.

Η Britney Spears κάνει luxury διακοπές και απολαμβάνει την ηρεμία της

Σύμφωνα πάντα με την PageSix, λίγο μετά την παγκόσμια κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης αυτοβιογραφίας της «The Woman In Me», η διάσημη τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να απομακρυνθεί από όλους και ταξίδεψε στο πολυτελές θέρετρο Brando.

Το διάσημο καταφύγιο πέντε αστέρων βρίσκεται στην Tetiaroa, αρκετά κοντά στον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι προσβάσιμη μόνο με 20λεπτη πτήση (με ιδιωτικό τζετ) από το κοντινό νησί της Ταϊτής.

Το διώροφο σπίτι των 3.000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα, αμμώδη περιοχή με μια αιώρα και έναν ειδικό μπάτλερ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών.

Αν και το πολυτελές θέρετρο δεν αναφέρει τις τιμές του στο διαδίκτυο, το Elite Traveler ανέφερε ότι το Teremoana Residence στοιχίζει 23.400 δολάρια τη βραδιά.

«Ήθελε να ξεφύγει πριν βγει το αναπόφευκτο χάος του βιβλίου», δήλωσε άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας στον ξένο Τύπο.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ αναγκαία και τέλεια συγχρονισμένη απόδραση».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γαλλική Πολυνησία η pop star πόζαρε για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, μετά από αρκετά χρόνια.

«Ήταν σημαντικό για την Britney να μην αισθάνεται πολύ δομημένη. Έχει τραύματα από το Hollywood, γι' αυτό ήθελε να τονίσει πόσο ωραία ήταν η ζωή από τότε που έγινε ελεύθερη γυναίκα (μετά τη λήξη της πολυετούς κηδεμονίας της)», τόνισε πηγή από το περιβάλλον της Spears.

Το βιβλίο της Britney Spears προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το τέλος της πολυετούς κηδεμονίας της, η Britney Spears «έσπασε τη σιωπή της» και αφηγήθηκε λεπτομερώς άγνωστες ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της, στην αυτοβιογραφία «The Woman In Me».

Μέσα στις 275 σελίδες του βιβλίου η τραγουδίστρια περιγράφει λεπτομερώς το ξεκίνημα της καριέρας της, τη σχέση με τον Justin Timberlake και την επακόλουθη κατάρρευσή της που οδήγησε στην κηδεμονία.

Η τραγουδίστρια αφιερώνει το βιβλίο στους γιους της, τον 18χρονο Sean και τον 17χρονο Jayden Federline αναφέροντας: «Για τα αγόρια μου, που είναι οι έρωτες της ζωής μου».

Μέσα από τις αποκαλύψεις της ποπ σταρ ήρθαν για πρώτη φορά στο φως λεπτομέρειες για την 13ετή κηδεμονία από τον πατέρα της, η οποία τελικά έληξε το 2021 αφού η 42χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο δικαστήριο και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη.

Στο βιβλίο της η Britney Spears εξηγεί πώς κατάφερε να τη διατηρήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και την άμβλωση (ακόμη και από τους γονείς της) όσο βρισκόταν σε σχέση με τον Timberlake.

«Ήταν σημαντικό να μην μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη ή την έκτρωση, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα στο σπίτι. Δεν το είπαμε καν στην οικογένειά μου. Το μόνο άτομο που γνώριζε εκτός από τον Justin και εμένα ήταν η Felicia Culotta, (πρώην βοηθός της Spears), η οποία ήταν πάντα κοντά μου για να με βοηθήσει. Μου είπαν: Μπορεί να πονέσει λίγο, αλλά θα είσαι μια χαρά», αποκάλυψε η σταρ.

Και πρόσθεσε: «Την καθορισμένη ημέρα, με μόνο τη Felicia και τον Justin εκεί, πήρα τα μικρά χάπια. Σύντομα άρχισα να έχω αφόρητες κράμπες. Πήγα στο μπάνιο και έμεινα εκεί για ώρες, ξαπλωμένη στο πάτωμα, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας. Ο Justin ήρθε στο μπάνιο και ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί μου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως η μουσική θα βοηθούσε, οπότε πήρε την κιθάρα του και ξάπλωσε εκεί μαζί μου χτυπώντας την».

Όπως η ίδια τονίζει μέσα στο «The Woman In Me» ήταν «τόσο ερωτευμένη με τον Timberlake που ήταν αξιολύπητο».

«Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλά αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», έγραψε στο βιβλίο της η Britney Spears.

Πηγή κεντρικής: apimages.com