Τουμασάτου - Σταύρου: Η σπάνια κοινή έξοδος και όσα έχει πει η ηθοποιός για τη σχέση τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τουμασάτου - Σταύρου: Η σπάνια κοινή έξοδος και όσα έχει πει η ηθοποιός για τη σχέση τους

«Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί» είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός για τον Αλέξανδρο Σταύρου με τον οποίο έκλεισε 19 χρόνια κοινής πορείας.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Δεν είναι μόνο ότι οι δυο τους είναι πολύ συμπαθείς στο κοινό, είναι πως 19 χρόνια συμπορεύονται στη ζωή, πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα της σημερινής εποχής. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύθηκε στα γυρίσματα της σειράς Βέρα Στο Δεξί, έχει αποκτήσει μία κόρη, την 13χρονη σήμερα Χρυσηίδα - Παναγιώτα, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της.

kori-marianas-toumasatou-1.jpg

Έλσα, Δώρα και Ρεγγίνα 17 χρόνια μετά τη Βέρα Στο Δεξί αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα κολλητές

Η σπάνια κοινή έξοδος

Παρότι, και οι δύο ηθοποιοί έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - αποδεικνύοντας πως αν θες να απασχολήσεις τα media, μόνο μέσω της δουλειάς σου μπορείς - φέτος συνεργάζονται για πρώτη φορά στο θέατρο και ύστερα από από 20 χρόνια από τη συνεργασία τους στη σειρά του Mega. Bέβαια, έχοντας λίγο διαφορετικούς ρόλους, μιας και η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Σταύρου τη σκηνοθετεί στη θεατρική παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϊ ή πάλι καλά».

Οι δυο τους λοιπόν, βρήκαν ευκαιρία μετά το τέλος της παράστασης τους να βγουν σε γνωστό ταβερνάκι της Αθήνας με μια φίλη τους.

423735689_412547127967591_410229073908143362_n.jpg

Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες εξόδους του ζευγαριού, καθώς όπως αναφέραμε και πιο πάνω τόσο η Μαριάννα Τουμασάτου όσο και ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν δημοσιεύουν σχεδόν ποτέ στα social media τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Μόνο μέσα από αναρτήσεις που κάνουν οι φίλοι τους έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ζευγάρι να ποζάρει μαζί - όπως έγινε και με αυτή τους την έξοδο - ή σε κάποια επίσημη πρεμιέρα συναδέλφων τους στο θέατρο. Άλλωστε, ο Αλέξανδρος Σταύρου τα τελευταία χρόνια δίνει πολύ επιλεκτικά συνεντεύξεις.

Στην gallery που ακολουθεί ωστόσο, μπορείς να δεις κι άλλες κοινές τους φωτογραφίες.

19 χρόνια μαζί κι είναι σα να μην πέρασε μια μέρα

Η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξη που έδωσε στη Φαί Σκορδά είχε πει πως δεν έχει καταλάβει πώς πέρασαν τόσα χρόνια που εκείνη κι ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι μαζί.

«Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες. Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα» είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Μιλώντας παράλληλα, για τη συνεργασία τους στο θέατρο η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στην ουσία και τον λόγο που ακόμα θαυμάζει και είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της.

Όπως δήλωσε: ««Είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τα βασανίζει μέσα του τα πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει πολύ, όταν έχει να αναπτύξει πράγματα τα οποία έχει δουλέψει και έχει σκεφτεί. Σου αρέσει να τον ακούς, μην κοιτάς που δεν έρχεται στην τηλεόραση να δώσει συνεντεύξεις. Τον γνώρισα διαφορετικά και είχε φοβερό ενδιαφέρον. Είναι γοητευτικό και.. ερωτεύσιμο αυτό».

Σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή Γεια σου η Μαριάννα Τουμασάτου είχε προσθέσει «Εγώ αυτό που λάτρεψα στον Αλέξανδρο είναι ότι όταν άρχισε η ζωή να με πιέζει, μου είπε Μαριάννα κάνε ψυχοθεραπεία, θα σε βοηθήσει. Συνήθως λένε ότι όταν κάνει ένας από το ζευγάρι ψυχοθεραπεία, είναι πολύ κοντά πιθανόν ο χωρισμός. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου και μέσα από αυτό να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου.

Μου είπε ότι εγώ προτιμώ να είσαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά κι αν αυτό δεν με έχει στον ορίζοντα δεν πειράζει. Θεωρώ ότι αυτό είναι αγάπη.

Όταν αγαπάς τον άλλον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που σου προσφέρει γιατί καμία φορά αγαπάμε την προσφορά του άλλου -όχι την οικονομική- τη βολή, την εξυπηρέτηση. Όταν, όμως, αγαπάς τον άλλον τον αγαπάς ανεξαρτήτως. Αυτή η αγάπη είναι ανιδιοτελής και αν έχουμε κερδίσει κάτι με τον Αλέξανδρο, είναι αυτό. Δηλαδή με τη χαρά του πιο πολύ χαίρομαι εγώ από ό,τι χαίρεται εκείνος και αντίστοιχα αυτός με τη χαρά μου. Αν προκύψει κάτι επαγγελματικά νομίζεις ότι μόλις του έκαναν την πρόταση, ενώ την έκαναν σε εμένα. Αυτό είναι το δικό μας μυστικό».