Φιλανθρωπικό εστιατόριο από τον Jon Bon Jovi

Φιλανθρωπικό εστιατόριο από τον Jon Bon Jovi

Ο διάσημος ρόκερ άνοιξε ένα διαφορετικό, πρωτότυπο εστιατόριο, για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μπορεί να είναι ένας από τους διασημότερους και πιο επιτυχημένους rock stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μπορεί να κάνει παρέα με το μισό Hollywood, να ζει σε βίλα εκατομμυρίων και να μετακινείται με ιδιωτικό jet, ο Jon Bon Jovi όμως, εκτός από χρυσή καριέρα έχει και χρυσή καρδιά. Και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο θρυλικό ρόκερ άνοιξε πρόσφατα στο New Jersey της Αμερικής, την πόλη από την οποία κατάγεται, ένα εστιατόριο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, στο εστιατόριο αυτό μπορείς να πας και να παραγγείλεις ότι θες και στο τέλος να πληρώσεις όσα νομίζεις πως χρειάζονται για να καλύψουν την αξία του φαγητού σου. Όσοι δεν έχουν λεφτά, μπορούν επίσης να φάνε ότι θέλουν, με την προϋπόθεση πως θα δουλέψουν για να ξεπληρώσουν το γεύμα τους.

Όσο για το όνομα του εστιατορίου; Τίποτα περισσότερο ταιριαστό από «The Soul Kitchen».

Ο Bon Jovi έχει για συνεργάτη στο νέο του αυτό εγχείρημα τη γυναίκα του Dorothea, ενώ το φιλανθρωπικό ίδρυμα «The Soul Foundation» που είχε δημιουργήσει ο ίδιος πριν κάποια χρόνια, θα επιδοτεί την περιοχή ώστε το εστιατόριο να μπορεί να λειτουργεί κανονικά.