Κολλήσαμε με το νέο videoclip της Rihanna και να γιατί

Κολλήσαμε με το νέο videoclip της Rihanna και να γιατί

Μπορεί να της έχουμε μια γενικότερη αδυναμία, το νέο της videoclip όμως μας έκανε να υποκλιθούμε μπροστά της.

Τη Πέμπτη που μας πέρασε κυκλοφόρησε το νέο videoclip της Rihanna για το κομμάτι «We Found Love» και όλοι μας εδώ το γραφείο βρήκαμε τον έρωτα μαζί με τη RiRi, καθώς το βίντεο δεν έχει σταματήσει να παίζει μέχρι και σήμερα στο repeat.

Πρόκειται για το video που έκανε και την ίδια τη Rihanna να «βρει τον έρωτα», στα μάτια του Dudley O'Shaughnessy, του 21χρονου μοντέλου και πρώην πρωταθλητή του μποξ, τον οποίο και διάλεξε η ίδια για να συμπρωταγωνιστήσει μαζί της αφού μόλις τον είδε ένιωσε ακαταμάχητη έλξη.

Και προφανώς δεν έκανε λάθος, καθώς Dudley και Rihanna βγάζουν μια αξεπέραστη χημεία σε όλες τις σκηνές του videoclip, ως ένα παράφορα ερωτευμένο ζευγάρι του οποίου, όμως, η σχέση είναι εξαρτημένη από τις καταχρήσεις και τις ναρκωτικές ουσίες.

Η τραγουδίστρια είναι εξίσου ενθουσιασμένη, κάτι που φάνηκε στα tweets της την ημέρα της πρεμιέρας:

«Δεν έχουμε ξανακάνει ένα τέτοιο video. Αυτό είναι πιθανόν το πιο βαθύ video που έχω κάνει ποτέ. Έχει να κάνει εξολοκλήρου με τον έρωτα και το πώς ο έρωτας είναι ένα ναρκωτικό. Θα το καταλάβετε οπωσδήποτε αυτό από το video».

«Τα όμορφα συναισθήματα που παίρνεις από αυτόν (τον έρωτα) και οι κίνδυνοί του. Αυτό είναι το βασικό θέμα του video».

Σπιντάτη σκηνοθεσία, ξέφρενο μοντάζ, τα μαγικά τοπία της Ιρλανδίας, rave parties στον δρόμο, αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Rihanna και τρυφερές στιγμές ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν αυτό το videoclip του «We Found Love» τόσο εθιστικό που θες να το βλέπεις ξανά και ξανά.

Info: Το album της Rihanna "Talk That Talk" κυκλοφορεί από την Universal Music στις 21 Νοεμβρίου.