Το δωμάτιο του μωρού της Beyonce θα είναι όσο δύο σπίτια

Το δωμάτιο του μωρού της Beyonce θα είναι όσο δύο σπίτια

Γιατί, το μωρό του πιο ισχυρού ζευγαριού της showbiz δε θα μπορούσε να βολευτεί σε μια απλή κούνια.

Αυτή η εγκυμοσύνη θα μας δίνει και από μία εξωφρενική είδηση κάθε μέρα, και μέχρι η διάσημη τραγουδίστρια να γεννήσει έχουμε καιρό ακόμα.

O λόγος για την Beyonce, φυσικά, και το μωρό που περιμένει με τον Jay-Z. Οι διάσημοι μελλοντικοί γονείς τυγχάνει να είναι και το πιο κερδοφόρο ζευγάρι στον κόσμο της showbiz, οπότε λογικό είναι να έχουν αρχίσει ήδη να ξοδεύουν σεβαστά ποσά για να προετοιμαστούν για τον ερχομό του παιδιού τους.

Καθώς όμως κανείς από τους δυο τους δεν είναι γνωστός για τη διακριτικότητά του και το χαμηλό του προφίλ, αποφάσισαν πως το μωρό τους πρέπει να έχει ένα δωμάτιο αντάξιο του ονόματος που θα φέρει. Γι' αυτό και άρχισαν να κατασκευάζουν ένα δωμάτιο έκτασης 205τ.μ. μέσα στο τεράστιο διαμέρισμά τους, στη περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης.

Μην ανησυχείτε, όμως, δεν είστε οι μόνοι που βρήκατε αυτή τη πράξη υπερβολική, αν όχι γελοία. Αρκετοί από τους κοντινούς τους φίλους αναρωτιούνται κάτι απόλυτα φυσιολογικό: «Δεν θα φοβάστε να αφήνετε το μωρό σας σε έναν τόσο τεράστιο χώρο;».

Η Beyonce, όμως, δεν δίνει σημασία σε όσα λέγονται, και δηλώνει πλήρως ευτυχισμένη με τη τροπή που έχει πάρει η ζωή της: «Όλα πηγαίνουν καλά, είμαι τόσο ευτυχισμένη με όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Δεν έχω άγχος, γιατί ξέρω πως όλα συμβαίνουν τη κατάλληλη στιγμή. Νιώθω πως παντρεύτηκα την κατάλληλη στιγμή για μένα και τώρα περιμένουμε το παιδί μας την κατάλληλη στιγμή. Νιώθω πως δεν βιαστήκαμε σε τίποτα και τώρα είμαστε ευλογημένοι σε όλους τους τομείς».