Στις Ψυχοκόρες, ο Μέλιος έγινε το νέο είδωλο του Twitter/X ενώ ο Δαδακαρίδης ξεσήκωσε αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Στις Ψυχοκόρες, ο Μέλιος έγινε το νέο είδωλο του Twitter/X ενώ ο Δαδακαρίδης ξεσήκωσε αντιδράσεις

Ένας αγνός ήρωας στις Ψυχοκόρες και ένας αδίστακτος και κακοποιητής βιομήχανος, έγιναν τα κεντρικά πρόσωπα στα σχόλια του κοινού. 

Τώρα πλέον έχουμε μπει στα πιο σοβαρά ζητήματα στις Ψυχοκόρες. Οι αδελφές Πολύζου ακροβατούν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, χωρίς να γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο είναι το μέλλον τους. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως βιομήχανος Κοτρώτσης μας έδειξε στο χθεσινό επεισόδιο, τον πιο επικίνδυνο χαρακτήρα του και δίχασε το κοινό του που δεν τον έχει συνηθίσει σε τέτοιον ρόλο. Από την άλλη πλευρά, ένα νέο τηλεοπτικό είδωλο μόλις γεννήθηκε. Ο Μέλιος και ο προσεχώς αγαπημένος της Φρόσως. Αλλά μέχρι που θα φτάσει αυτή η τρυφερή σχέση;

https://www.instagram.com/p/C5B1d5SLIIS/

Από τον πιο αγνό στον πιο βάρβαρο

Σε είχα ήδη ενημερώσει πως ο νεαρός ηθοποιός Αναστάσης Λαουλάκος στον ρόλο του Μέλιου στις Ψυχοκόρες, θα γινόταν από τους πιο αγαπημένους σου ηθοποιούς. Το κοινό που ήδη έχει δει τη σειρά στον ΑΝΤ1 + τον είχε επίσης ξεχωρίσει. Και ο ίδιος ως νέος και ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι πολύ ιδιαίτερος.

Ποιος είναι ο Μέλιος από τις Ψυχοκόρες που ερωτεύεται η Φρόσω και έκανε το κοινό να τον λατρέψει;

Ο ρόλος του νεαρού, αγνού και απόμακρου βοσκού του ταίριαξε και τον απέδωσε επίσης πολύ καλά. Αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή. Υπάρχουν πολλές ακόμη προκλήσεις και εκπλήξεις που τον αφορούν. Χθες τον είδες να προστατεύει τη Φρόσω με όλες τους τις δυνάμεις, δίχως όμως να γνωρίζει ποιος σκότωσε τον σκύλο του και ποιον σκότωσε εκείνη για να μην ξαναγυρίσει στο σπιτικό του Νάτση. Η θλίψη του και τα λόγια του συγκίνησαν.

Η Φρόσω που προς το παρόν θα μείνει στο σπίτι της Αλμπίνας και φίλης του Μέλιου θα κινδυνέψει προς στιγμήν όταν το ζεύγος Νάτση δίχως να το γνωρίζει, θα βάλει φωτιά στο σπίτι της, γιατί είναι ανεπιθύμητη για το χωριό. Κάπως έτσι θα αναγκαστεί να φανερωθεί και να επιστρέψει στο σπιτικό τους. Όμως με κάποιο τρόπο θα εκβιάσει τις καταστάσεις. Θα αναγκάσει την Ευανθία να αποδεχθεί εν μέρει την παρουσία του Μέλιου. Αυτό δεν θα πάει καλά, μπορώ να στο πω με σιγουριά.

Το αντίθετο ακριβώς από τον αγνό Μέλιο, είναι ο βιομήχανος Κοσμάς Κοτρώτσης που υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Σε τόσο creepy ρόλο δεν τον έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια. Εκτός από το ότι έχει κακοποιήσει τη μικρή υπηρέτρια Όλγα η οποία περιμένει το παιδί του, τώρα έχει βάλει στο στόχαστρό του τη Δεσποινιώ. Με ένα ύφος και λόγια που σε κάνουν να τρομάζεις.

Ο σκοτεινός του χαρακτήρας δεν θα φανεί μόνο στην ψυχοκόρη του. Θα φανεί και στη συμπεριφορά του προς τη σύζυγο του Νέλλα αλλά και με τα πολιτικά παιχνίδια που θα παίξει, βοηθούντος του Αρδίτη. Θα βρεθεί κάποιος να σώσει τη Δεσποινιώ από εκείνον;

Στα δύο επόμενα επεισόδια όπως ήδη σε έχω ενημερώσει και θα δεις και στο τρέιλερ σε αυτό το σπίτι, αυτή που είναι καταδικασμένη (με θάνατο) είναι η μικρή Όλγα. Δυστυχώς.

Μία δολοφονία ταράζει τις Ψυχοκόρες ενώ ένας μεγάλος έρωτας ξεκινά κάτω από το βλέμμα της Νέλλας